biver Cekaj gasi se ili serveri ostaju upaljeni, sta sad? Prestanak izdavanja dodataka na igru i update-ova nije gasenje...
Sterlok Ma bombastičan naslov koji nema veze sa tekstom. Nema novih sadržaja, serveri ostaju naravno.
biver Sterlok Pa cemu pisat clanak koji nema veze s tekstom, click bait? Bez uvrede, ali Fenix je poznat po tome i po dezinformacijama.
ivan_frakin "Više od 11 updateova" za live service igru koja je trebala biti podržavana godinama...sramota
wooddiebone Ljudi koji su igrali ili igraju, kolko je ova igra viable za jedno solo singleplayer iskustvo? Sviđa mi se gamplay novijih Ghost Recona, odnosno animacije pokreta u borbi i gunplay se čine prezabavni pa bi htio malo možda i zaigrat.
Sterlok wooddiebone ja sam ju igrao isključivo solo kao i prethodnik, 60 sati dobre zabave za osnovnu priču.
wooddiebone Čitam baš da je prošle godine i neka kampanja ubačena. Upiknut će se na nekom popustu. Možda ju i imam već na Ubisoftu jer su nešto djelili ako se dobro sjećam.
Fico wooddiebone Uzmi si Uplay+ za 15€ i naigraj se čega god želiš. Igra je dobila posve novi mod igre (bez levelanja) i NPC suborce. Preporučam Wildlands. Bolji je.