weky Praktički smo navikli da pompozno najavljene igre za next-gen zapnu i budu otkazane. Svaka generacija ih ima po nekoliko. Praktički ih sad već možemo i prepoznati. Agent, Deep Down, Abandoned... sjetio bih se još uz malo vremena.
darkfenix Steta ako je istina da je napusten daljnji razvoj igre..nego, kad smo od igri koje su zapele u proizvodnji, sta se sa ovom desilo zna li tko, izgledala je odlicno!
Torgue darkfenix Još se dela. Zadnji update su imali u siječnju. Igra će biti roguelite te će izaći u early access-u u zadnjem kvartalu godine na PC-u. Ako te još nešto zanima, evo linka za posljedni članak na dev blogu.
krpa Kao da sam negdje vidio vijest da se Witchfire razvoj nastavlja. Ful zanimljivo djeluje. Moguće da ima još koja slična igra pa sam ju zamijenio s njom, ali čini mi se da će od ove biti nešto na kraju. 🙂
TITANXIS Baš kak yakuza veli: čini mi se da je (ekskluziva) napuštena a ja bih dodao: kao sveprisutnu moguću destinaciju ulaskom u "izvan" odnosno da su projekt možda napustili određeni ljudi pa je zato sve ošlo u Kurjak!