Evo nesto stavio na njuskalo prodati i jucer mi se javili neki i evo jutros kao lakse slanje priko poste, oni kao plate meni novce a po paket dode postar ja neman nikakve zajebancije i obaveze.
Naravno sve te vodi na to da im dades svoju karticu.

Evo bas se dopisujem sa jednima neznaju da ja znam
Biti ce zanimljivo🤣🤣

Uglavnom pripazite se na njuški

Screenshotovi su dobrodošli 😄

Nema većeg gušta nego podj takve idiote. Ali, nažalost, kod puni ljudi im prođe scam

Pošalji mu popis za dućan. Ako mu već daš karticu, da obiđe Lidl i Kaufland za tebe.

A mislin da se necemo dogovoriti

1 / 3

Miro jbt što nije lakše nać posao nego ljude varat na netu i riskirat prijavu od policije?

Moja kolegica s posla je bome nasjela na ovo. Radila je tri stvari odjednom pa nije razmišljala i nije joj bilo sumnjivo u tom trenutku. Srećom je išla provjeriti poslije pa je stigla karticu poništiti prije nego su obrstili račun.

oxi
      A ocito je lakse jer u 2 dana mi se dvoje javilo da bi kupili

Možeš li sad prijaviti tog šupka nekome? Nije se javio preko svog profila na Njuškalu nego direktno na WhatsApp?

Flipper
        Da direktno na whats up jucer jedan danas drugi

A kome prijaviti kad je to samo broj

Uglavnon pripazite

Taj za Rovinjsko Selo se javio i meni za GT7. Napisao sam mu samo paket putem Pošte ili Tiska pa mi je poslao 👉👌

oxi
          A ovo mi je vec godinama tu, sad kad san navika tesko je prominuti🤣

ThaUrban Napisao sam mu samo paket putem Pošte ili Tiska pa mi je poslao 👉 👌

Malo se zaribao čovjek. To dolazi poslije kad mu pošalješ karticu, kako je @Miro napisao.

Na žalost njuškalo je zadnjih mjeseci postalo leglo ovakvih spamova...

Gotovo na svaki oglas se ovako javljaju na whatsup ili viber...

Navodno uigrani indijci i ekipa...

Ali očigledno prolazi jer to vec traje mjesecima.

A njuškalo na zalost ne pronalazi rješenje. Problem je što se oglasi mogu pregledavat javno i brojevi su javni.

Evo kako to izgleda kad se takvi jave na oglas, a ja im postavim samo jedno posebno pitanje🤣
          Od njih 4 ni jedan mi nije odgovorio, a nakon jedan dan im blokiram broj.
          Za sada Hvar i Rovinjsko selo

I meni se neki lik javio. Kod mene je bilo Rovinjsko selo hahaha