Brijac Baš me zanima koliko će to utjecati na prodaju. Mene na prvu užasno odbija, al ja sam jedan od onih koji znaju da je to isti qrac, kako će reagirati oni koji ne znaju za priču o nazivu to je pitanje.
escoban Brijac Bilo bi zanimljivo da Fifa proda licencu nekome drugome dev-u , koji uspije releasat igru kad i EA FC bude releasea . Btw. svaka cast na novom imenu jako kreativno -.-
boja1964 Brijac Ime je nebitno, jedino bitan je FUT. Dok imaju FUT imaju i rekordne prodaje jer FUT prodaje fifu a ne ime ili ne znam što drugo.
Brijac escoban Da, to bi bilo zanimljivo, Fifa 24, al skroz druga igra. Obični igrači bi to pokupovali 100%.
boja1964 escoban Kako će prodati nekome drugom kada niti EA nije želio platiti toliko novca samo za ime a imaju neograničen budžet. Tko si može priuštiti izdvojiti oko milijardu dolara samo za ime igre na 4 godine koliko traži fifa? Do sada im je EA sports plaćao za isti period oko 500 milijuna dolara. Skužili da EA dobro zarađuje pa bi i svjetska nogometna federacija osjetno više novca u kasi htjela imati od gaminga plus preuzimanje natjecanja koji su sada pod okriljem EA sportsa. Naravno da na to nisu željeli pristati.
escoban Sad kad Sony kupi konami i dogovori sa fifom licencu i izbaci Fifu 24 i posere se EA u facu 😃