Nije baš pogođena tema, al s obzirom da je o kućama…
Da se pohvalim da sam se prije malo više od mjesec dana preselil. Nema više Tuhya, ode on u Zaprešić. Sad bih trebo i nick promjenit, heh 😃. Zapy 😛
Zasad u najam, našal odličan stan u jednoj kući, na prvom katu. 60 kvadrata, 400 eura + režije. Za današnje pojmove fenomenalna cijena. Zadnjih 6 mjeseci sam gledal i naći nešto ispod 500-550 a da nije neka zapuštena rupa je bila premija koja je redovito otišla za par sati. Cijene od 600-700 su bile uobičajene, i to za puno manje stanove u Zaprešiću, Samoboru i Svetoj Nedelji gdje sam i tražil (plus Zagreb Podsused) i evo, napokon uletilo nakon što sam bil na pregledu 6-7 stanova pa nije prošlo iz raznih razloga.
Vlasnik je top lik, stan mi je top, lokacija mi je top (3 minute pješke od Konzuma, minutu od teretane, 5 minut do centra)…baš mi je gušt. I napokon solo. Volim ja svoje doma, da se razumijemo, al bit solo je skroz nova razina. Raziel, Fensi, javite se sa nekim kurabama kad ste u blizini 😃 😃
Rado bih da sam mogao na kupnju i da imam nešto svoje, ali trenutno se jednostavno ne mogu postaviti na kredit od 700-800 eura. Možda s vremenom…ovo mi zasad savršeno odgovara.

Polica je sve 🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️