Raziel "The game director of The Witcher 4 confirmed that romances are an important part of the game and they will pay close attention to this aspect." Bit će trpanja, s tim da je Ciri Bi?
fensisuperstar Raziel taman sad vidio na fejsu. i odem postati ovo i vidim raziel i rekao sam si NEMA BOGA DA ON NEĆE STAVIT ISTU SLIKU
maverick The Witcher 4: Narrative Director vorgestellt & ein Kommentar zur Kooperation mit Sweet Baby Inc https://search.app/RGu8XJ9FdXfjEaZR7 Director projekta kaze da ne rade sa Sweet Baby Inc.
Flipper Ako je ovo uistinu base PS5…onda nextgen krece s ovim i jos jednom igrom. Ne trebaju nam PS6 i xSeXxx jos godinama.
Blitz Flipper tjesi se, morat ces odrisit kesu za novu generaciju uskoro 😝 Ma bit ce tu sigurno rezanja na sve strane za konzole, bilo je i u w3, ovo samo pokazuje mogucnosti, bude ovako na ps6 verziji, mozda 😁
chono escoban UE5, njihov RT i interni tech. Hoce li biti tako? Tesko. Uopce nisam nahajpan jer ce nesto usrat
herc chono Na veliku žalost, u pravu si. Naime, čim netko najavljuje bilo što u U5 i stvalja 60 fps u istu rečenicu… Samo me toga strah, tj da ćemo gledati shuttering festival.
chono herc i ono sto me bode u oci, nemogu ne vidjeti da se radi o UE5 na prvi pogled odmah. Distinktivnije je od ostalih, ali jos uvijek smrdi na UE5