bosscorelli nisam ni tvrdio suprotno, samo naglasavam da se u igri predstavlja kao witcher bez obzira na proces nastanka witchera. Kao direktan odgovor Wekyu na pitanje. Znam cijeli ovaj lore koji Maverick iznosi, ali u igri je Ciri witcher.
Sumnjam da ce biti zenski protagonist, nekako mi vise vuce na nekog outlawa kojeg cemo graditi u witchera i gdje cemo imati manje grandioznu pricu kao u Geraltovoj sagi.
Bit ce ovo prizemnije i "prljavije"

chono ali u igri je Ciri witcher.

Mislim da nije iz ocitih razloga, ali ok ako ti mislis suprotno, a i ocito je da si u manjini.

Ciri sebe smatra Witcher-om, a mislim da je to za njen karakter vrlo bitno i bogami da dodje pred mene i kaze da ju nazovem Witcher-om, bez razmisljanja bih ju poslusao.

Treba naglasiti da ju, u igrama posebice, i drugi Witcheri smatraju jednom od njih, tako da ima i ovo sto Chono govori nekog pokrica.
    Ako ju ostali Witcheri smatraju Witcheorm, tko smo mi da opovrgavamo to?!

Torgue nije, nego je Frostbite trebao biti engine za sve EA-ove igre (uključujući one od BioWarea počevši s Inquisitionom) pa se na kraju od toga odustalo nakon flopa Anthema i prije toga Andromede.

Veća je vjerojatnost da je vremenski (čitaj financijski) neisplativo juniore učiti RED Engineu kada mogu doći već s određenim znanjem UE-a. Meni je djelomice žao jer mislim da je RED Engine stvarno dao predivne igre, a svoje limite je pokazao više u kapacitetu populacije, dok je za svrhe jednog Witchera bio fenomenalan. Novigrad u trojci je jedan od najživljih gradova u igrama.

Fico Djelomično je sigurno u tome stvar, ali računaj i da će RED engine bit oko 15 godina star dok igra izađe. Vjerojatno bi morali napravit ogromne zahvate na njemu da uspiju napravit igru na razini očekivanja koja publika ima za sljedeću witcher igru. Pretpostavljam da je jeftinije uzet gotov software nego ić u takav pothvat.

sanzo Već su i sada morali za Cyberpunk. Doduše, sigurno bi brže bilo raditi zahvate upravo za takvu igru kao što je Witcher. Cyberpunk je baš bio pokušaj da idu u GTA vode i tek su naknadno shvatili da im engine jednostavno nije za to. Do tada je već bilo prekasno.

sanzo red engine odnosno zadnja iteracija nije ni dovrsena. Radilo se na engineu paralelno sa razvojem CP77. Jedan od razloga faila igre.
          Tako da tehnicki engine ne bi bio star za 4, 5 godina kada ovo izade, vec jednostavno predstavlja preveliki rizik za kompaniju u vise segmenata.

Fico Da, a sad imaju engine koji nije ni tu ni tamo, velik broj devova koji je radio na njemu je otišao. Novima bi se teško bilo snać čak i uz dobro mentorstvo i uredan projekt. Mogu zamislit u kakvom su stanju kod i dokumentacija nakon CP-a.

sanzo Odlazak iskusnijih devova je sigurno još jedan od razloga. Kažem, žao mi je jer (iako ne znam na što liči taj kod) je dao stvarno lijepe igre. Cyberpunk je i dalje grafički stvarno lijepa igra. S druge strane, razumijem promjenu i ako je UE5 stvarno osmišljen da bi omogućio ubrzavanje procesa teksturiranja i sl., onda je isplativiji potez koji bi mogao dati i kvalitetne naslove zbog bolje raspodjele posla.

Fico mislim da su shvatili da im lakše i jeftinije koristiti i nadograđivati s Epicom UE5, nego dalje razvijati vlastiti engine + naravno lakše i brže uhodavanje novih zaposlenika koji su već radili s takvim engineom.

Svi vi koji ne vjerujete CDPR-u nakon 2077.
              Vrlo jednostavno. Sačekate recenzije i problem riješen.

But then others pointed out that the medallion looks more like that of the Lynx School, a new school established after the events of The Witcher 3 by members of the School of the Cat and Geralt's hothead pal Lambert. A distinctly post-Witcher 3 setting would be a good fit for a follow-up game, and the the ears in the teaser image are definitely more pronounced than those of the standard Cat medallion. The only problem: The Lynx School is fanfic, and has no basis in either the Witcher novels or videogames.

😁 Hehe, jos jednom sam pogodio! Izgleda da cemo zaista graditi witchera iz outlawa. Meni se svida

Ovo je po meni odličan potez. Imali smo već originalnih radnji i likova, no ovoga puta je sam temelj protagonista nešto originalno. Bit će tu puno posla, ali i puno prostora da naprave jako detaljnu pozadinu cijelom liku. Jako me veseli!

Torgue Može biti odlično. Dokle god ulože u lika trud veći od pola sata kojih smo dobili u Cyberpunku.

Torgue Sve više mi vuče na custom character.

Osobno ovo nikako ne bih volio iz previse razloga u koje sada ne bih ulazio.