nova Flipova kolumna. pun pogodak. opet.

Flipper opet pogada metu! Dok sam citao tekst, zapitao sam se jesu li moji postovi dovoljno dobri. Jesam li i ja postao lijen, pa uz tolike informacije nemam volje napisati nesto kvalitetno?

Kapa dolje na objektivnosti, fantastican teskt!

Odlican tekst.Vidis ja sam na forumima tek 6 god i primjetio sam ljenost koju si spomenuo ili bolje rec mislio sam da ja pretjerujem i da je problem u meni kada u postovima iznosim detalje i svoja misljenja uz obrazlozenja.Nekad sam si u usporedbi sa sa drugima izgledao kao gnjavator

Fuck me I'm famous!

Svaka čast Filipe (ne ti iznad ovog posta! ). Odlično si nadopunio moju kolumnu s anegdotama koje ja nisam toliko opisivao, a onu s libanonskim X360 si morao baš ti podijeliti s ostatkom foruma.

Nemam rijeci Flipp. Ja se jos sjećam dok sam aktivno prodavao igre iz UK, tamo 2009. kad si dreku na mene zbog toga, jer sam nešto seruckao.

Jesi dobio ban tada?
Nope, jedan jedini put me je banao onaj lik što je imao avatar prvo na onog iz Top Geara, poslije na onog ministra b'stard, ne znam kako se zove. I to je bio ban na 24h zbog "šverca" To mi je bio prvi i jedini ban na svim iteracijama foruma :( Ali ti si me samo pošteno oprao pa sam shvatio poantu i umirio se.

Yap, on je bio  : Ah to su bila vremena. Sjećam se i prvog posta svog  Sramoteee 

Stinger je radio i radi u ducanu s igrama, nemres mu svercat 

Filipe, IZVRSNO... Nadam se da se jos koji put vidimo :)

Ako ga dosad nismo vidjeli, kad se oženi bit će još gore. Već vidim da mu gospođa ne da da mrdne! 

Morat cu ja vas u svatove zvati da me vidite.