• Gaming Vijesti
  • Nijedna Sonyjeva ekskluziva nije imala lošiju ocjenu na Metacriticu od GT7

Konzolu imam, igru sam igrao.
Ne radi od ovog nešto što nije.
Igra je ukaljana potpuno zbog glupih odluka i zbog toga ju treba osudit.

Kakve mrtve grafičke ti padaju na pamet.
Ulazim u temu GT7. Nastavka serijala koji sam igrao od prvog do šestog nastavka i koji je peakao na GT4.

Kaj bi se sad trebao pravit da je ovo ok?
Nismo imali siromašniji i lošiji full GT naslov nikada.

buz

Pročitaj post opet.
    GT Sport nije GT7.

Ovo je GT7.

Fico ok, previse sam generalizirao, i ne kazem da nije tako, (mada koliko vidim ima ljudi koji i skroz uzivaju u igri) nego sam htio reci od kojih to ljudi dolazi taj hejt najvise...od onih koji niti nemaju doticaja s igrom, kao onaj spomenuti. To me stvarno zivcira kad vidim...ja se borim protiv mikrotransakcija tak0 da ih ne koristim uopce, nemam potrebu po ici forumima i piskarat o tome.

darkfenix Ja ne vidim problem s pisanjem o ovakvim štetnim praksama jer se time stavlja pažnja na to kako izbjeći. I dodatno može nekoga uvjeriti da ne kupi igru, nego čeka na bolja vremena.

Ja znam da mi je žao što sam kupio GT7, a bila mi je najiščekivanija igra u periodu otkad je najavljena. Trebao sam uzeti Elden Ring ili Horizon i dobiti kompletniju igru.

Fico Mozda nisam bio dovoljno jasan pa cu jos jednom...kao prvo glasam novcanikom, mislim da je to dovoljno, a drugo zelio sam samo skrenut paznju na to, da koje osobe najvise hejtaju to sve, a to su upravo one koje nisu niti pomirisale igru, niti posjeduju Ps4/5...eto toliko od mene, uzivajte, odjavljujem se.

ikral Jesi, zato sto podrzavas microtransakcije..🤣
          Ma u briga me u biti, ali ljudi bas opcenito sve zivo i ne zivo hejtaju, tako sve nesto stalno negativno se siri gdje god se okrenes, nitko u nicemu ne uziva, samo se gleda kako se isposrat dobro na nesto na bilo koji nacin, ne kuzim to jel nisam takva osoba..

Ma da je zlatna i najsavršenija igra na tržištu ni u ludilu davat tolike novce. Trebalo bi bit debelo na popustu. Nedam i kvit.

darkfenix Posjedujem i konzolu a i svaki GT osim ovoga kojeg odbijam kao i Sport u početku. Jel ti sad lakše? Jel sad imam dopuštenje pišat po ovima?

buz Valjda se na Sport gleda kao na onaj GT za psp otprilike, a ne kao punokrvni naslov.

@darkfenix
            Laganje po strani, uopće ne vidim zašto bi itko trpio ovakve igre.
            Imao ili nemao PS5, ovo bi trebalo vrijeđati svakog gamera.
            Pogotovo jer se radi o Sonyu, po vjerovanju mnogih, zadnjem bastionu poštenja u industriji.

wooddiebone Pogotovo jer se radi o Sonyu, po vjerovanju mnogih, zadnjem bastionu poštenja u industriji.

Giphy - Side Eye Reaction GIF by MOODMAN

wooddiebone Ma sve 5, ja nisam rekao da je ok niti u jednom trenu, naprotiv...samo sam htio pokazat sta mene smeta, takvi trolovi poput ovog, mislim da je sad malo jasnije.🙂

darkfenix Imam ps4, ali taj komentar stoji još uvijek, nemam potrebu, ne znam ni koji će mi k samo skuplja prašinu. Uglavnom, hvala ti šta pratiš moje komentare, tvoja podrška mi stvarno znači <3

Edit: korisna mi je bila za ufc3 sa ekipom a sad s obzirom da je to dopizdilo i karijera se završi u dva dana stanje je takvo.

RickBarry Gle, nemam se namjeru ja svadjat s tobom, ali stvarno cesto negativne komentare ostvaljas posvuda bez nekog pretjerano dobrog razloga, zato sam ih i zapazio...but well, bilo pa proslo, ajmo dalje!