• Gaming Vijesti
  • Gran Turismo 7 nije radio 30 sati, a ovo je objašnjenje za mikrotransakcije

Naci ne mogu voziti porsche irl, a sad ne mogu ni u igri. Fala Kazo ljudino!

RickBarry Meni se čini da želi reci nemorate toliko grindati samo izvadite novčanik.

maverick Pa realno do bola, no?

Nadam se da će biti još padova servera da dovoljno iziritiraju čitavu zajednicu kako bi se vidjela sva ljepota AO.

Zero Pa realno do bola, no?

Pokusavam zaboraviti, ali evo i kazo me podsjeca kakva sam sirotinja.

Nisu smanjili nagrade, nego su ih optimizirali, da bi flow igre bio bolji. Neke su smanjili, druge povećali, na kraju je sve tu negdje.

Tokom igranja, nikad nisam morao ponoviti bilo koju utrku jer mi je falilo novaca za sljedeće natjecanje, automobil ili dijelove. Ima hrpa novaca, što od natjecanja, što od onih srećki.

Cirkus napravljen od ničega.

weky nista druze kad budem htio one skupe aute, ti ces mi grindati, a ja pokraj pivo piti.

@weky je baš savršen HDZ-ovac. On nikad ne bi lagao. On bi samo optimizirao istinu.

Ne pada mi na pamet plaćati auta pravim novcem, za sada ponavljam European Champ. i za tri utrke (otprilike 20tak minuta) mogu dobiti skoro 200 000 credita. Do kada će mi se to dati tako?

Meni je apsolutno smisleno da ja moram ponavljati utrke zato da bi imao dovoljno novca da kupim nešto što želim.
        Nikad se ne osjećam bolje nego kad trideseti put za redom radim istu stvar sa istim ishodom.

Nemrem si ni zamislit kak bi to užasno bilo da su igre, ne znam... zabavne.

weky Nisu smanjili nagrade, nego su ih optimizirali

optimizirati znači povečati efikasnost...ali u ovom slučaju za mikrotransakcije...tu si u pravu