Najčešće se na portalu piše u pauzama od drugih obaveza. Koliko se stigne. Stoga se događaju i pogreške. Nekad gramatičke, a nekad lapsusi, ovisno u kakvom sam/smo stanju. Najčešće su tekstovi pristojni, ali nekad se dogodi sranje.
Ok, to je čitateljima apsolutno i s pravom nebitno i boli ih ona stvar koliko Fenix nema/ima vremena i s pravom očekuje savršene tekstove. Kad se greška dogodi, postoje tri izbora. Ignoriranje (najgori), prijaviti pogrešku report funkcijom (najbolji), a ono što iritira je pametovanje u komentarima. Kao autor, takve komentare ne vidim dok ih ne pročitam, što se najčešće dogodi tek za nekoliko sati. Dakle, ne pomažu. A istovremeno ih vide stotine drugih čitatelja i ispadamo amaterčine. Ok, s pravom ispadamo amaterčine, ali eto, barem od forumaša koji nas podržavaju osobno bih cijenio neku kolegijalnost u tom smislu.
Da rezimiram, najbolje nam pomognete kada reportate grešku. Takvo nešto najbrže vidim i najbrže odreagiram. Da ne mislite da nekoga posebno napadam, jako loše napisanu Elden Ring vijest komentiralo je u tom kontekstu 7 različitih forumaša, a ja sam dva sata imao goleme greške u tekstu.
Ako je cilj ukazati na pogrešku, najkonstruktivnije ju je reportat. Ako je cilj bilo što drugo, slobodno nastavite komentirati i to je nešto što nije zabranjeno, ali eto, iritira i ne pomaže.