Imate li nedavna iskustva sa kupovinom igara preko Kinguina?
Zanimaju me iskljucivo Steam EU keyevi.

Postoji li dodatna opcija za zastitu potrosaca kako bi se dobio povrat novca u slucaju da krene nesto naopako?

Vidim da su nove igre i do 150kn jeftinije. Primjerice Elden Ring je 41 euro, sto je znacajna usteda.

Kloni se te stranice i kupuju sa cdkeys.com, daleko najpouzdanija bez ikakvih kerefeka 🙂

chono godinama kupujem s kinguina i s g2play. Ni jedan jedini problem nikada.

chono ja načelno gledam da je najjeftinije 🤣.
        Ali naravno i da nije neki loš rating na njemu.

chono Razlika ti je što na Kinguinu može svatko prodavati ključeve što ne znači nužno loše ali može biti - primjerice imaš subreddit koji se bavi kupovinom i prodajom ključeva iz recimo Humble Bundle akcija, i taj netko koji prodaje proda preprodavaču sa Kinguina ključ koji je iskoristio. Preprodavač ne može znati da li je key iskorišten pa ga proslijedi tebi u neznanju i ti popušiš novce. Cdkeys.com sve iz prve ruke prodaje i prilično sam siguran da imaju deal sa devovima jer sve igre imaš dostupne u pre order i sve dolazi dan prije tebi na ruke, primjerice meni Elden Ring 🙂

chono Puno puta kupovao tamo i jednom sam imao problem. Kupio The Division ili Wildlands, ne sjećam se više i pisalo mi je na Uplayu da je key već aktiviran. Kontaktirao njihovu podršku, lik je bio super, poslao mu par screenshotova i nakon par minuta mi je poslao novi key. I sve to bez dokupljivanja one zaštite i gluposti. Baš sam bio iznenađen kako su to kvalitetno odradili.

Uf toliko toga se promjenilo od kad sam zadnji put kupovao na ovaj nacin. Hvala svima na pomoci

7 mjeseci kasnije
          yakuza_stinger je promijenio naslov CDKeys, Kinguin, G2A, Eneba.. - iskustva.