StarFox_N zar nemam pravo to na pisati "po meni". Nisam napisao generalno, ovjerio to kod javnog bilježnika i predočio kao činjenicu.
128 igrača po mapi je evolucija, ili ne? Željeli su i osvježiti serijal sa dodavanjem specijalista, meni defektivno zanimljivije igranje i istraživanje od klasične četiri klase. Ne kažem da opet ne bi mogao uživati u klasama, meni je dobro jedno i drugo...varijacije i inovacije su dobro došle, raznolikost u serijalu.
I prethodne igre sa 64 igrača su bile CPU zahtjevne i kukanje oko performansi je bilo uvijek, sad 128 to je valjda i duplo zahtjevnije, treba imati alat za igranje. Brijem da je dobar dio odustajanja i zbog toga ( ne znam koliko igra na originu, ja igram prek origina), ostalo su svi mogli vidjeti u beti, cijeli koncept je bio jasan. Ne znam kaj su ljudi nakon toga očekivali, kupovali ili nisu otkazali preordere.
BF3 i BF 4 su i dalje žive igre, ne vidim problem za fanove. Ja radije igram nešto drugačije. Za godinu dana opet bi nekaj novo, život je kratak. A kaj se tiče EA i DICE, financijskog uspjeha ili neuspjeha, koga boli đon. Njihov problem ili veselje.