Za mene opet Witcher 3. Višestruke lokacije od kojih svaka ima svoju zaseban art i svaka djeluje tako prirodno i uvjerljivo. Počevši od White Orcharda gdje imamo malo područje prepuno zelenila, voćnjaka, malih sela i rijeka. Velen kao ratom opustošeno područje opet kao mapa ima svoje zasebne lokacije poput močvare, Crow's Percha, Oxenfurta, planinskog dijela sa napuštenim kulama i velikim starim hrastom koji vizualno dominira područjem, te neizostavnim Novigradom kao stvarno impresivnim glavnim gradom sa isto tako svojim mikro lokacijama. Mapa Skellige Islands kao skup nordijskih otoka gdje je svaki drugačiji zbog svojih klanova, a Ard i An Skellig predstavljaju centar lokacije. Snijegom pokriveni planinski vrhovi koji postepeno kroz gustu borovu šumu prelaze u niže raslinje sve do zelenog prostranstva prošaranog malim potocima i obojano sjevernim biljem živih boja. Kaer Morhen kao jedna od najljepših lokacija koje sam imao prilike vidjeti u igrama, predivan art planinskog puta koji uzduž mape vodi do utočišta witchera iz vučje škole. Od eksterijera do interijera sve odiše sjeverom. Hvala CDPR na ovom predivnom iskustvu i igrom koja je meni jedno veliko umjetničko djelo!
https://www.youtube.com/watch?v=N3rxAy18BH8