Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Edge of Eternity

Edge of Eternity jedan je od projekata koji je zaživio kroz Kickstarter. Studio Midgar 2013. je prikupio 4 puta više od traženog, od 2018. igra se nalazi u early accessu na Steamu, a od danas u svojem punom izdanju je izašao i na svim ostalim platformama. Mi smo Edge of Eternity recenzirali na PS5, a prije nego što krenemo dalje, napomenimo da se ne radi o AAA naslovu, što govori i cijena od 30 eura.

Snakedoc Pa to je taman u redu, ova godina će nas pregazit. Evo kraj 2. mj kad krene, ja se do 9. neću stić oporavit.
Žao mi je stvarno, pratio sam igru godinama. Pogledao sam bio i neke PC rece, ljudi govore slične stvari (minus tehnički problemi u ovom obujmu, ali mehanike igre nisu baš dobre) i mislim da nam je svima bolje da igramo nešto drugo.

Ja se slažem, jer nakon 62 sata utrošenih na ovo.
Jednostavno je ubijanje jer cijelo vrijeme čekaš da bude bolje a nejde..A količina buggova i glitcheva je smiješna 🤔😿

foggy

Pratio jesam i imao sam visoka očekivanja...šteta što je tako ispalo, ali s druge strane kad pogledam što sve dolazi u narednim mjesecima mislim da ionako ne bih imao vremena za odigrat (još ni SMT V nisam završio -_-).

Možda ako ispeglaju igru naredne godine...

Pošto je na gamepassu,isprobah i to.I jedino šta je pozitivno,je prekrasna okolina i lokacije.Likovi su drveni,framerate nestabilan,ubacili su mix svega i svačega iz drugih RPG-ova.Menu je konfuzan.Taktička kamera propada tu i tamo u pod,tj.teksture,pa kamera opčenito nezna na koju stranu bi se okrenula.
Uglavnom vidi se da je igra rađena sa nikakvim buđetom.To njihovo ljubavno pismo za JRPG fanove mogu okačit mački za rep.U tih 3 sata šta sam igrao,igra je za zaborav.

master_x Jos kuzim da su mali team, ali ovo sta su izbacili je sramota. Pol vremena kamera uopce ne prati nikoga. Najgori konzol port unazad 10 godina valjda.

foggy Jednostavno kamera propadne,pogotovo ona taktička kad treba premjestit likove sa mjesta napada protivnika.Framerate je užasan.Bilo na Quality ili Performance,čim dođeš u neko malo selce/grad,odmah raspad sistema.Pokušavali su tu oni napravit miš-maš svega i svačega pa je na kraju ispao kup go..nca.Srećom pa je izlazak Elden Ringa blizu.A ovaj prosjek od pokušaja RPG-a ide na brisanje.

foggy
      Nope! Pratio ga jesam, sviđala mi se Mitsudina glazba, na momente je izgledalo onako fino nostalgično.
      No međutim, pogledao sam o čemu se radi i ne dam novce za to! 😃

A kao što i kolega f_i_c_o kaže, uza sve što dolazi u narednim mjesecima, nema šanse da mi se ovo nađe na repertoaru.
      Šteta.

Ma šteta je jer potencijal postoji, ali mislim da su se oni izgubili u tome svemu..Neke stvari su bespotrebne u igri , a neke jako fale..Port za ps5 je fakat užasan od likova do propadanja u texture, zidove ,travu uopće nebitno što. Jako je loše odrađeno. Performance ili Quality mode nema razlike, mislim da je u izborniku samo da je..Jbg više sreće drugi put i ne srljati.Mogli su uzeti godinu dana i popraviti to a ne izbaciti van ps2 igru...Sorry Midgar 😿

Snakedoc Ne znam kako uopće prođe kontrolu takva igra kod M$,Sony i sl.
        Isto kao i onaj Crossfire X drlog.

master_x Ma kad si entuzijast i radiš igru iz respekta prema žanru, samo te puste na konzolu bez da se moraš izuvat 😃

foggy Ta sigurno nebi prošla Nintendove kontrole.Znaš onu finu svjetlucavu markicu na Nintendo igrama.

nekako imam tu igru na steamu, samo ne znam kako....moguce da mi ju je netko poklonio...