fensisuperstar prayer pa kad kazem uzeti mislim da napraviš charactera na novom serveru gdje nema ljudi.
Genesis fensisuperstar iskreno...na mene nemoj racunat minimalno mjesec dana jer idem za Osijek, tamo cu setat papuce te uz to moram ubacit HZD i GT7 da picim...jos ak mi stigne @prayer ov poklon.. ehhh 😃
fensisuperstar Genesis ma opusteno to je bilo samo da se barem svi okupimo na istom serveru. A ne da se raštrkamo. Iskreno mogli bi barem se okupiti u guildu jednu 😃
fensisuperstar Tu sam napravio sve igrače ali vidit ču ujutro i popodne kakva je situacija sa serverima. Ako napravite lika napisite tako da se možemo dogovoriti ako bi pickali drugi server neki dok je moguće još 🙂
foggy Kolega nocas 5h igro, ja gledo. Prvo su imali najgori launch ikad i nakon 3. patcha se tek moglo igrat, a onda bolje da nije ni proradilo jer ovo ne izgleda bas nest narucito (ne u smislu grafike, nego opcenito).
fensisuperstar ok my bad SERVER SIRIUS edit. izgleda da je serious bad choice. već je full :< Ništa vraća, se na MOKOKO server. jebiga sirius pun ko kifla 1000-2000 Queue već od ranog jutra.
fensisuperstar EU: Momoko - ime guilda Bure Baruta 😃 udario sam i guild banner šahovnicu. Jebo majku idemo! @chono ja sam Gunlancer - ime Varglokkur a Denis je Paladin Zashtitnik 😃 pali komp pizda ti
herc Lost Ark beats CSGO as second most-popular Steam game with over 1.3M concurrent players https://www.dexerto.com/gaming/lost-ark-skyrockets-to-steams-4th-most-popular-game-ever-with-over-1m-concurrent-players-1761556/