fensisuperstar
Prvi ne vjerujem u to jer je došla drugi dan, kutija bila prašnjava izvana užasno kao da je stajala u šupi punoj drva, odma mi je bilo sumnjivo.
Sad kao drugu moram čekati do 5 dana.
Go figure.
Očito su imali tu jednu na lageru testnu/RMA/vraćenu i brže bolje poslali meni čim sam odradio narudžbu.
Tak neznam zašto je @Sterlok protiv svapških shopova.
Država im je 100 puta pravno bolje sređena a za takve pizdarije zatvara se radnja ili u najboljem slučaju plaća masna kazna inspekciji.
Kod nas više nisi siguran ni u ove veće stare trgovine. Svi muljaju, prodaju prepakiranu robu, uvoze od tko zna koje treće strane i što sve ne.
Kvaliteta se vidi i po samom pakiranju/zaštiti robe.
Korištenju vlastitih SEAL traka i dvostruke kutije.
Kod nas si sretan ako GPU ne dobiš u vrećicu.
I pazi ovo.
Većina shopova uopće nema robe na lageru iako piše na webu dostupno.
Po uplati naručuju i šalju tebi odnosno posreduju.
U HR, od svih u zadnje vrijeme jako me iznenadio Ekupi. Imali su najjeftinije cijene, roba odmah dostupna, šalju isti dan, drugi dan kod mene. Isto top zapakirano i koriste vlastite SEAL trake
kako dostavne službe nebi mogle lootati.
I za @Sterlok opet
Caseking.de ti daje novi GPU bez slanja proizvođaču ili na servis u slučaju reklamacije. Imaju svoju dijagnostiku i gotovo je drugi dan. U slučaju da nema te grafičke možeš doplatiti drugu ili vraćaju puni iznos za cijelo vrijeme trajanja jamstva.
Pazi što naši rade, ima na bugu tema.
Kupio čovjek GPU za 1200 kn u Linksu.
GPU krepao i sad mu ne žele dati novu, niti onu istih/sličnih "specifikacija" jer su cijene užasno porasle.
Nude mu isplatu 1200 kn ili bilo koji proizvod iste vrijednosti uz mogućnost nadoplate i za skuplji.