- Uređivano
fensisuperstar nitko nije rekao da to nije istina. međutim ti spominješ cifre od 3500 kuna. i od tu je sve počelo. jer pretjeruješ i očekuješ da ću šutit.
Cijene nikad nisu bile poanta mojih postova, a ti se kačiš na njih. I ok, očito da je tu došlo do nesporazuma.
To još uvijek ne mjenja činjenicu da skuplja kućišta nemaju nužno bolji airflow od jeftinijih i dok to ne shvatiš, nisam siguran da si kompetentan za raspravu o budžetiranju PC builda nekom prosječnom.
Imao sam kućišta za 250 eura koja nemaju a od airflowa sa premium fanovima i kućišta od 250 kuna koja imaju predobar airflow sa stock fanovima.
Ne postoji ništa magično u skupim kućištima i ventilatorima što tjera zrak da bolje hladi.
Isključivo čista, sirova fizika.
Na kraju sam zaključio da se jednostavno ne isplati ići na kućište skuplje od 100 eura.
Isto bi vrijedilo i za matičnu do prije godinu dana.
Sada je 1000 kuna skroz prihvatljivo za matičnu.
Za tu lovu dobiješ pristojne stvari.
Sve iznad toga je po želji ili višku love.
Ja sam uzeo otključanu matičnu i stavio u nju zaključan proc.
Da sam slagao nekom drugom, ne bi to nikad napravio jer ako slažeš nekom drugom gaming komp, onda tom drugom vjerojatno ne treba OCat svaku komponentu.
Postoje slučajevi do se to radi, ali slaganje bratiću kompa za Fort nije jedan od tih slučajeva.