Evo jedan C/P C/P-a, posto vidim da volite postati skirnove pa zašto malo to i ne zapapričiti  8)

Ovaj projekt vodit će se kroz dva aktivna topika u kojem će se postat skrinovi kako bi što lakše izabrali pobjednika, tj. screenshot mjeseca.

PRAVILA:

- U ovom topiku korisnik postavlja samo jedan skrin, no može ga mjenjat do kraja mjeseca.
- Na kraju mjeseca postavlja se anketa i glasovanje traje tri dana u novome mjesecu.
- Navesti o kojoj se igri radi.
- Imate pravo jednog glasa po mjesecu.
- Vrijede samo aktualni skrinovi, već viđene skrinove se ne priznaju
- Screenove preuzete/kopirane s interneta nisu dozvoljene
- Uređivanje skrina dozvoljeno je samo u smislu potamnjenja ili posvjetljenja, sve što bi drastično promjenilo izgled koristeći fotošop neće se uvažiti.

Imate prijedlog? Komentar? Pitanje? Pretvorili smo se u uho.

Zašto imaš dva odvojena topica koja su mogla biti jedan? Mislim napisao si pravila i jedina razlika između ovog i radnog topica je zadnja rečenica. To se sve moglo riješiti u uvodu kad već imaš definirana pravila.
UREĐUJEM DRUGI TOPIC
Zašto pišeš u množini? Tko su to "mi"? Zašto uključuješ admine/moderatore ovog foruma u nešto što nije bilo uopće dogvoreno? Mislim da ekipa ulaže mnogo truda u ovaj forum i portal i da je najmanje što si mogao napraviti je kontaktirati nekoga i najaviti ovakve teme koje iziskuju "mod" opciju.

Ho ho, smirimo se malo :). Moje isprike nisam ni gledao ovaj dio za modove i admine to cu naravno obrisati. Nisam smatrao da treba ikoga kontaktirati radi ovoga jer nije nist ozbiljno u najmanju ruku zar ne? Za drugi topic se slazem no eto, jos jednom moje isprike.

edit: eto sredio sam malo OP.

Pa u pravilima jasno piše sudjelovanje admina i modova. Nikoga nisi kontaktirao u vezi toga, tako da se itekako tiče ljudi koji obavljaju taj posao. Ako nešto navedeš i jasno objaviš javno onda se podrazumijeva da se to i tiče tih ljudi. Najmanje što su zaslužili je početni kontakt i upit imaju li vremena za održavanje takve teme.

Pa u pravilima jasno piše sudjelovanje admina i modova. Nikoga nisi kontaktirao u vezi toga, tako da se itekako tiče ljudi koji obavljaju taj posao. Ako nešto navedeš i jasno objaviš javno onda se podrazumijeva da se to i tiče tih ljudi. Najmanje što su zaslužili je početni kontakt i upit imaju li vremena za održavanje takve teme.
Istina, moje isprike jos jednom jer me trenutak previse poveo pa sam postao bez razmisljanja i iskreno nisam obracao pozornost na onaj dio sa adminima. U svakom slucaju uredio sam OP tako da bude less conspicous  kako bi se reklo.

Sve je to ok, ali sljedeći put malo više pažnje i koncentracije prilikom kopiranja:

Prayer, bravo na inicijativi. Nadam se i vjerujem da nije bas C/P sa drugih foruma, jer to nije lijepo. Isto tako se nadam da ces nastavit vodit topic. Moderatori ce pratit i uskocit ako treba pomoc.

Nažalost CP je. Sumnjao sam čim piše u množini i na kraju se pokazalo istina. Nikakav dodatni trud nije uložen da se barem prepravi za ovaj forum

C/P jest, ali sa dozvolom originalnog postera koji je u ovom slucaju Cole™ tako da smatram da je to u redu.
Hvala, mislim nije meni tesko voditi temu u najmanju ruku ako sam pri kompu. Jos jednom moje isprike, slobodno obrisite temu ako vam ne pase.

Ja sam smislio koncept pravila i koncept sa dva odvojena topika, tako da se ne spama u temi za ss mjeseca sa komentarima, nego se citati mogu odvajati u tu drugu temu. Što ste odmah napali Prayera. Malo više tolerancije prema njemu, jer je momak skroz ok. I pošto sam ja pisao pravila po svom nahođenju za ovakvo natjecanje znam prepoznat što je c/p a što neka druga izvorna ideja. Što se ove tu situacije tiče, mene je Prayer pitao želim li ja otvoriti ovo na Rebootu i ja sam mu dao dopuštenje za c/p bilo di želi...