• Gaming Vijesti FFA Focus
  • OSVRT: Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija (PS5) – obavezno štivo za fanove i one koji će to postati

Pročitaj na portalu
Članak

OSVRT: Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija (PS5) – obavezno štivo za fanove i one koji će to postati

Uoči debija Uncharted filma Sony je odlučio izdati poboljšanu kolekciju posljednje dvije Uncharted igre s PS4. Uncharted 4 i standalone ekspanzija Lost Legacy 2016. i 2017. redefinirale su žanr, postavile novi standard u akcijskim avanturama te se približile grafičkom vrhuncu generacije konzola. Je li reizdanje za PS5 uistinu potrebno i kako će vas Sony uvjeriti da jest, saznajte u nastavku teksta.

Ljudi zaboravljaju da je unch 4 i lost već imao 60 fps i to na običnom ps4 u multiplayeru. Znači samo su mogli uključiti u updateu. Čisti promašaj šta nisu uključili MP, još su išli uključivati svojevremeno u4 MP u lost legacy da bi ga sad izbacili. Znači stare verzije su jedini način da igrate ovaj odličan MP

Nevjerojatno koliko se Uncharted 4 dobro drži nakon šest godina. Igra je i dalje top.

weky
    Baš to. Gameplay, grafika, level dizajn, likovi, sve.

Šteta, baš sam se veselio haptiku

weky neke igre dobro ostare, neke manje dobro. Sve ce vise biti ovih prvih, jer zaista, graficki skokovi nisu kao prije, ne mozes ih tako jednostavno uociti. Najvise ce biti razlike u novim open world igrama, pogotovo ako se Unreal5 progura u svemu sto nudi

weky

Pazite ovo.
    Lica, texture i animacije opće nisu dirali.
    Dan danas naprednije od 99% naslova koje sam igrao. Veća je samo rezolucija, lighting, anisotropic i sjene uz ambient oclusion i udaljene refleksije.

4k fidelity mode sada izgleda kao onaj Unreal engine 5 tech demo, onaj prvi sa ženskom kaj leti i skače.
    Strašno puno detalja, kompleksna geometrija.

Prestrašno kako su to uspjeli izvući na jaguaru i maloj PS4 konzolici već 2016.

Opće se bojim kako će novi next gen Uncharted za PS5 izgledati.

Iskreno meni nije razlika ni približno tolika da bi platio 10e za nadogradnju. Naravno da imam sve unchartede u kolekciji i izgledaju više nego dobro. Ovaj grafički skok me iskreno nikako nije impresionirao.

Meni se isplati tih 10€ nadogradnje,jer imam samo Uncharted 4 bez ovog "DLC"-a.
    Još sam kupit PS5.