HideooKoojima
Ja znam da nisam nešto specijalno aktivan više na forumu, ali pratim sve i ne mogu ne odgovoriti na ovakve nacionalističke i religijske fobije.
Specifično upirem prstom u tebe, jer sam siguran (ne, ZNAM) da 95% foruma koji je primarno hrvatski orijentiran ne dijeli ovakva razmišljanja.
Koliko sam ja puta primjetio na svojoj televiziji u BiH komentare neukih ljudi koji su najglasniji i prizivaju nacionalističke komentare... I šta, sad bih trebao govoriti "Sjećam se jaaaa, kada je BiH igral protiv Frnacuske kako su hrvati navijali za Francusku..." Neću im to nikad oprostiti.
Koji kurac, infantilno razmišljanje, naravno da u startu znam da je to razmišljanje manjine i onoga što mediji vole da prenose, svaka osoba koja imalo mozga ima u sebi će to skužiti.
Naravno da novinari neće prenijeti kako sam ja kada je Hrvatska igrala u finalu svjetskog bio na trgu u svom gradu i navijao za pobjedu komšija.
Ovo za šehide neću ni da spominjem, podsmjehivanje i suptilna poređenja muslimana (kad smo kod toga, bilo koje druge religije koja nije tvoja) s čečenskim izrodima koji nemaju veze s ostatkom normalnog svijeta su van svake pameti.
Sram da te bude.