Teško je biti objektivan. Film završava, frend do mene diže ruke i govori: "Ajme kako sam sretan". Random osoba ispred mene viče: "Nisu sjebali, jebeno nisu sjebali!" Ljudi se ispred dvorane slikaju s cosplayerima, djeca se mačuju s posterima smotanima u rolu, i tada je bilo očito. Star Wars je nakon 32 godine opet Star Wars.
Recenzija | Star Wars: The Force Awakens
Pročitao sam već jednu stranu analizu filma bez spoilera, u kojoj je film također pobrao pohvale, ali ovo je i bolje napisano. :
Fak jea! Sad mi je hype još veći! Karte su spremne i nas sedmero idemo 21. pogledat!
odličan tekst, Blade, tko do sad nije bio nahajpan, morat će bit nakon čitanja.
Odličan članak! I inače volim tvoje osvrte. Sa mnogima se u potpunosti i slažem.
Jedva čekam nedjelju kad idem pogledat napokon!!
uf jedva cekam subotu da mogu pogledat
Ja idem sutra gledati, ali nisam baš nahajpan. Star Wars filmovi su mi uvijek bili oke, ništa više od toga.
Mislim da ovakve stvari kao star wars jednostavno moraš doživiti kad izađu.. Ja se nisam ni rodio kad su prvi filmovi izašli (imam 21 godinu) i iako su ih kasnije puštali na televiziji, nemam taj neki osjećaj nostalgije kao sto mnogi imaju. Osobno meni su filmovi također bili ok, nisam bio nešto pretjerano zagrijan za tu sagu. Međutim jako puno ljudi moje generacije nije čak ni gledalo te filmove upravo zato jer su stari i u usporedbi sa današnjim filmovima, efekti su odbojni na prvu (znam da nije sve u efektima, ali mlađim generacijama često je). Ali od ovog filma očekujem jako puno, posebno zato što je made by Disney, a Disney se već dokazao sa brojnim filmovima o superjunacima kojima je dao novi život na "velikom ekranu"
Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk
Bacio sam oko na Blejdovo fantastično pisanje, ali nisam sve pročitao jer idem danas gledati film pa kad se vratim pročitam sve i podijelim dojmove.
Inače, čitao sam malo recenzije a ovo što je Blade napisao i što sam pročitao više puno vrijedi.
Odlična recenzija... drago mi je da imamo tako brzu recenziju, a pri tome i kvalitetno napisanu.
Vratio se iz kina. Dojmovi sutra. Ocjena. 10/10. Genijalna oda starim Star Warsima i briljantan uvod u novo doba Star Wars filmova. Maestralno odrađen film.
Poslano s mobilnog telefona S7