ButcherOfBlaviken Legendary_Hero ova na 2. slici je moja stara polica iz sobe koju sam dobio kad sam imao cca 14 godina (sad imam 30) tako da se ne sjecam. A druga je bila oko 50€
ButcherOfBlaviken Zadnji comic book haul: Absolute Batman/Superman/Wonder Woman #1 Connected Variant Cover Edition The Witcher Classic Collection -originalni poljski Witcher stripovi iz 90ih, po prvi put prevedeni na engleski Hellspawn - 16 issuea mračnijeg Spawna
Legendary_Hero Jel ima negdje za naći Lazarus Ledda ili brojeve Slobodne Dalmacije Spidermana i Conana? Prošle godine na Interliberu gdje god sam pitao nisu ni čuli za ime Lazarus Ledd, da tko je to je bio njihov odgovor.
ButcherOfBlaviken Legendary_Hero Imaš na stripovi aukcije web stranici Lazarusa, vjerojatno imaju i Spidermana i Konana ali ne znam da li baš izdanja od SD https://www.stripovi.com/index.asp?page=auctions-list&Title=ledd&submit=TRA%8EI
virty Imao sam sve brojeve od Spidermana i Conana (Slobodna Dalmacija) i nedavno ih prodao. Pogledaj na stripovi.com (aukcija), često se tamo nađu.