Solid_Snake
Srećom orginalne story arcove je lako popratit ako malo proguglaš, ima 90ih ikoničnih arcova iako su u globalu 90e oveće smeće i nekoherentni kuršlus kod Spider-Mana.
Preporučam McFarlaneov Torment za peak 90s Spider-Mana. Imam predivan hardcover doma i kad god vidim tak neko kul sabrano izdanje, uvijek kupim.
Ako maknem nostalgiju, najbolji Spider-Man mi je Dan Slottov run skroz od Brand New Day i Big Time preko Spider Islanda i sad već ikoničnog Spider-Man 700 izdanja, genijalnog Superior Spider-Mana pa sve do do kraja Amazing Spider-Man Vol. 3 i orginalnog Spider-Versea.
Nakon toga sam čitao nešto malo vol. 4 i uglavnom je dosta loše, ali ne znam ako se kasnije popravilo.
Ovo Vol. 1, 2, 3, 4 isto ignoriraj, samo se referiram vremenski, ali ni Marvel ne uzima ozbiljno te volume.
Volume 1 je orginalni volume koji počinje 1963. U nekom momentu su rekli ok, dosta je, sad ide Volume 2 i krenuli su od broja 1, ali su brzo odustali od toga i vratili sve na Vol.1 numbering pa sve do TASM 700 kad je TASM prvi put od starta ugašen da bi ga zamjenio Superior Spider-Man, nakon kojeg pak počinje Vol.3 i traje do kraja Spider-versea kad ide Vol.4 i ne isplati se dalje čitati.
Preporučio bi možda prije nego počneš sa One More Day da odradiš kompletan Civil War.