DarkPunisher Jucer se nameto ko svinja i normalno oprali me munchiesi, ova milka maxi otisla u šusu Brutalna je, il sam samo bio nametan ne znam
buz fensisuperstar Tak je počelo, ma nije to redovan proizvod, ovo je limited edition koji će se prodavati u jednom dućanu, više zbog marketinga nego ičeg drugog.
TITANXIS Ako će napravit čokoladu sa komadićima janjetine, znam ko će prvi čekat u redu. Ova sa čvarcima ma fino je to garant. Ak postoje salenjaci kojI je doduše od svinjskog sala rađen fini desert i od čvaraka pogačice, zašto ne bi bilo i nešto slično sa čokoladom jer okusi sala i špeka su neutralni da se fino mogu spojit sa slatkim.
Picek Ja sam očito amater, nema šanse da pojedem više od 100-150g čokolade, a da mi ne bude muka. DIvim se ljudima koji pojedu 300g čokolade odjednom (ova velika Milka npr.).
Tzereen Picek ma nisi. Pa nije baš normalno pojest 300 gramsku čokoladu. Meni je jedna kockica idealna. Tak sam se navikao. Moram poslije svakog obroka slatko, ali je to doslovce kockica čokse. I to je to.
Fico Čokoladnog jedino jedem kolače ili bombonjere, baš ovako da čokoladu jedem, to ne radim već nekoliko godina. Postala mi je skroz preslatka, makar i jedna kockica Milke.
TITANXIS Čokolade one za kuhanje treba jest da ne ostane niš za kolače, hehe! Ma ko bi pojel onu veliku od 300 g. pa to je čisto silovanje gušteraće. Volim svo slatko i čokolade i obično dnevno kad se otvori neka, pojedem dva rebra.
TITANXIS Tzereen Danas ti bude na rtl direktu govorancije o tom novom dizajnu "domaćice", barem je tako u najavi bilo.