Flipper Jel' čokoladne krafne isto mogu ići u ovaj topic jer sinoć sam jeo fantastične, kremaste, pune bogate čokolade, pahuljaste i pufnaste krafne. Nikad bolje nisam jeo u životu.
Torgue Flipper Jel' čokoladne krafne isto mogu ići u ovaj topic jer sinoć sam jeo fantastične, kremaste, pune bogate čokolade, pahuljaste i pufnaste krafne. Nikad bolje nisam jeo u životu. Torgue Ne jer ćeš stavit sliku krafne punjene grahom. Volim biti u pravu ali ne ovaj put.
Picek member slažem se za bijelu Dorinu s DOmaćicom od maline, jedna od najboljih čokolada koje sa danas mogu kupiti.
TITANXIS Opet Kraš, a šta ćeš, kupuj domaće vele, pa meni je to najdomaćije jer mi Kraš najbliže. Nekako mi čokolada sa lješnjacima oduvijek bil pojam kao najbolja čokolada.
TITANXIS Čokolada sa rižom bi bila sluškinja njezinom visočanstvu ali ja volim tu sluškinju. Rižu inače volim na sve načine i mogel bih ju jesti pa i svaki dan ak treba a u čokoladi mi je također odlična. Mikado je zakon za čoko sa rižicom ali ni ova Kraševa nije za hitit.
Picek Uzeo ovu čoksu neki dan na sniženju i to je to, savršena kombinacija okusa. A o okusu čokolade da i ne pričam, vrh!
TITANXIS Nije samo Remzo iz Noćne more ljubitelj Dorina čokolada. Ova je baš meka a ne premekana ko neke i topi se ko putar u ustima.
TITANXIS najjeftinejša koju sam našel. u zadnje vrijeme mi se sviđaju te čokolade za kuhanje. kupim ih često kao za neki kolač ali nikaj od toga. pojede se ovak. oprez: treba imat jake zube.
Zero Ja danas probao onu Dolciando tamnu (50%) s cijelim lješnjacima u Eurospinu za oko 5 kn na akciji (nezz koliko eura). Vrh je, ali ne baš Ritter Sport vrh čokolada s lješnjacima i rumom.: p
TITANXIS kad se nema para onda od dorine se lako dođe do spara. fina čokoladica jer ima okus po čokoladi, čak isti okus ko i dorine od riže.
Fenix TITANXIS baš si zaredao s čokoladama. A još malo pa ćeš na more Ali i ja sam isto. Prvi put smo prošli tj uzeli ovakav američki sladoled iz Lidla i savršen je.