• FFA Awards 2021
  • Ovo su najbolje igre 2021.godine prema izboru isključivo forumaša

Kako ste zadnjih tjedan dana marljivo glasovali i birali igru godine prema vašem izboru, vrijeme je da proglasimo pobjednika i one igre koje su to skoro postali.

Prema izboru forumaša najbolja igra 2021.godine je:

1. It Takes Two - 33 boda

1. Ratchet&Clank Rift Apart - 22 boda
  2. Guardians of the Galaxy - 20 bodova
  3. Resident Evil Village - 19 bodova
  4. Halo Infinite / Returnal - 14 bodova

U ovoj temi možete komentirati izbor.

Picek je promijenio naslov Najbolje igre u 2021.godine prema izboru isključivo forumaša.

Linusu kao djetetu rastavljenih roditelja se ne sviđa It Takes Two, a čuo sam istu priču od više ljudi sa sličnom situacijom.
Nisam igrao, ali sviđa mi se filozofija koju furaju još od A Way Out.

Fenix je promijenio naslov Ovo su najbolje igre 2021.godine prema izboru isključivo forumaša.

Miro Iskreno kriminal od izbora

It Takes Two mi je bio super, drago mi je što je igra tak dobro prošla. Baš je rađena s guštom i zabavio sam se za popizdit.
    Za ostatak se slažem, baš nije neki materijal za ljestvice. Šteta što nas nema više i što nas više nije odigralo veći spektar igara, zato top ovaj i onaj nikad neće bit toliko relevantne (Mislim da sam jedini za SMT glasao - a realno igra je uz nikakve inovacije napravila najbolji polish žanra u zadnje vrijeme).

foggy
      Problem je da se ne stigne odigrat toliko toga, često ni kupit jer ima zaostataka iz prošlih godina. Odigrao sam samo 2 igre koje su izašle 2021. Nier i It Takes Two tako da nisam ni želio glasat. Kad konačno dođem do SMT 5 više neće bit relevantan. Vjerujem da je dosta ljudi na forumu u sličnoj situaciji i odigrali su više starih igara nego onih koje su izašle u ovoj godini.

sanzo To pokušavam reći, svi smo u istom problemu. Da nismo, vjerujem da bi i lista drugačije izgledala.

Kakva god da je prošla godina bila ova bi trebala biti drugačija s obzirom na hitove koji dolaze (Elden Ring, GT7, Dying Light 2, novi Horizon itd.)

Picek A bit će isto za mene, elden ring vjerojatno odigram do kraja godine, ali sad sam uzeo 5 igara na switchu i imam još desetak od lani na ps4, tako da će sve novo bit na čekanju 😃

sanzo divim se tebi i ostalima koji se uspiju suzdržati, a da ne igraju day 1 (ili par barem par dana nakon izlaska) neke velike hitove oko kojih se digne hype i kojima se vjerojatno i sami vesele. Ne znam, ja to nemrem, brojim dane do izlaska takvih naslova.

wooddiebone Priča je debilna realno, ali nije bitna za taj tip igre, samo je filler. Igrao sam je s prijateljem (koji je dijete rastavljenih roditelja), ali složni smo da je bezveze način na koji su "popravili" taj odnos. Doslovno nema nekakvog breakthrougha koji bi doveo do popravljanja odnosa, jednostavno se prestanu svađati u jednom trenutku i to je to. Ali kažem, ne igraš to radi nekog super storya pa nisam to htio igri zamjeriti.

Picek Ma stvarno ne patim za tim, odigram igre kad me uhvati volja, ne žuri mi se nikamo, a i čekanje mi nekad poveća hype za igru. Zgadilo bi mi igru da znam da točno na neki datum koji je izdavač zacrtao moram počet igrat. Onda mi to djeluje kao obaveza, a ne hobi.

Sad će se povečat prodaja It Takes Two, hehe!

foggy
              Ma da malo igri a vecina sto je glasala je na ps konzoli zato je i ratchet ovako visoko.

A i premalo ljudi je glasalo za neku bolju listu

22 dana kasnije

Čisto da promijenim svoju listu nakon što sam sve odigrao što je vrijedilo, i da stavim Returnal za igru godine. Ostalo sve ostaje. Ratchet i Guardiansi su bili super, ali samo to i nisu mi materijal za igru godine. Odnosno barem ne za ovu ljestvicu...

• Returnal
              • SMT V
              • It Takes Two
              • Tales of Arise
              • Scarlet Nexus
              • NEO: Twewy (kojeg nitko osim mene nije odigrao haha)