Fico u kojemu se pokušava definirati kvaliteta igre na temelju njenog trajanja.
Pa napisali su svoje mišljenje o tome da li im trajnost utječe na kvalitetu igre. Nekom utječe, nekom ne.
Nisu, kak i sam veliš, išli u nikakve krajnosti, pa su mi samim time tvoji postovi pretjerani.
Dosadni "fetch" sidequestovi ili nepotrebno grindanje radi nabijanja satnice će mi itekak narušit dojam o sveukupnoj kvaliteti igre.
Nepotrebno razvlačenje glavne radnje (prvi mi pao na pamet Peace Walker, recimo, majku mu nabijem) će također pokvariti dojam o igri.
Nema baš puno igara koje dobro izbalansiraju glavne i sporedne sidequestove što se trajnosti tiče i u dužim igrama može bit problem ako se glavni quest razduži na 50+ sati, a neprestano ga još prekidaš rješavanjem sidecontenta tak da uopće zaboraviš kaj se događa u main questu.
Nek me vrag odnese ako se sjećam što se dogodilo na početku i sredini AC Oringinsa, a nek me odnese još jednom ak se sjećam puno toga iz RDR2 (do 5-og chaptera)
S druge strane, za Witchera i Horizon mogu poprilično u detalje što se radnje tiče.
Uglavnom, da skratim, nitko ovdje ne pokušava na neki način limitirati developere da moraju prilagodit satnicu / sadržaj svojih igara.
Ako nekom neće pasat količina sadržaja i satnica u, recimo, novom Horizonu il Dying Lightu 2, a ono, produži brate, široko ti polje.
Al mislim da ima pravo to reć ovdje i da sigurno tim komentarom neće bacit na koljena nekog od developera.