StarFox_N uzimaj svaki dan po 5g. i onda nakon 4 tjedna napravi jedan pauze i opet. Moje doze i količine ti ne trebaju, jer ja treniram malo drugačije i imam već osjećaj nakon 15 godina kako mi radi i kolika doza mi ima efekt u ovisnosti o treninzima i intenzitetu. Meni se sve vrti oko regeneracije i da imam energije za ostatak dana i posao, a da napredujem sa težinama. Plus kardio koji je većinom boksačke vježbe.
chono ma kreatin nije problem, vodu mogu izbaciti i skinuti 5-7kg u tjedan dana ako hoću, mene ti nedostatak uh ubije nakon 3-4 dana. Moram imati energije odnekud, pa nakon par dana tako idem se napuniti i onda tako u krug. Radije pojačam kardio nego da si smanjim porciju. A minimum za normalno funkcioniranje mi je 4000 kcal cca
kauboj
Ja držim kroz godinu režim, samo količine koje unosim su velike, jednostavno čim se spustim ispod 3000 kcal ne mogu raditi kako treba, niti mozak za posao, tjelo u gymu progori energiju u privh 5 setova prve vježbe (HIT trenig sa Louie Simmons pristuupom compound pokretima), regeneracija da ne govorim. Raspoloženje i živci na minimumu. Nedao Bog da su uz to neki maxevi za taj tjedan, sljedećih tri dana sam između "hoću li dobiti temperaturu ili ubiti nekoga". Tako da sam odlučio jače jesti, a još jače kardio raditi u obliku hodanja, pa ćemo vidjeti. A moja čokolada su fast food lanci, točnije MacDonald's i Burger King, ali to stvarno rijetko i uračunam ih u kalorijskli unos za taj dan i tjedan.
Ali budem sretan kad sam sit i imam energije… Defka išla u krivom smjeru po vagi, sad ćemo vidjeti šta kaže ogledalo krajem ovog mjeseca