Days Gone imao je prodaju jednaku Ghost of Tsushimi, ali Sonyju to nije bilo dovoljno
Days Gone je stvarno loša igra, tu nema dileme.
Igra je vrlo dobra, čak i odlična. Klasična zombi apokalipsa koja ne griješi u koracima, igra na sigurno i to odrađuje sasvim solidno uz inovaciju u vidu hordi. Obavezno štivo.
Kakva inovacija? Zombi horde je imao Dead Rising prije više od 15 godina.
Nedavno sam zavrsio Days Gone i ostao totalno iznenaden, pozitivno. Meni osobno jedna od najboljih Sonyevih igara prosle generacije.
Neznam kakve je probleme imala igra na pocetku, ali u sadasnjem stanju na Steamu nisam imao niti jedan.
Dio mene zeli nastavak, dok drugi dio zeli da sve ostane na ovom. Razlog je prica, jer ovo je bila cista ljubavna prica i uzimanje istih likova za nastavak, nekako u mojim ocima ubija car onoga sto sam kao igrac prozivio u originalu.
Ako i bude nastavka, mozda bi bio dobar potez imati sasvim druge likove i staviti fokus na mutaciju i homo novus
weky ovdje ipak moraš malo taktizirati i igrati strpljivo kako bi pobijedio horde, nisam to vidio u dosadašnjim zombi igrama. Kombiniraš skrivanje, izvlačenje, zamke, snajpanje, blisko sakaćenje, paljenje, taktičko povlačenje, bježanje pa vračanje a đubrad te prati kilometrima i još se zalijepe zombiji iz okolice gdje bježiš....kombiniraš sve što ti je dostupno i što bi logični mozak mogao upotrijebiti u takvoj situaciji. Igra je baš kreativna, ima dozu razuma i fer je izazovna prema igraču.
Nismo li već apsolvirali da je Days Gone veoma dobra igra, ali samo loša PS ekskluziva?
A kaj nije bilo suprotno kak je Sony govoril da nije bil komercijalni uspjeh DG-a i odlučil ga zato zgasit!?
Mogu samo zaključit da je to politika. Sonyju i ostalim svijetskim šefovima ne odgovaraju sretni završeci, ljubav, prijateljstvo nek samo klanje, krv i ružan apokaliptičan kraj bez trunka nade. Nadaš se nadaš i toneš sve dublje i dublje. Poruka fina u ovim ionako teškim trenucima.
Ili se žalite na previše nastavaka ili da igra nema nastavka. Dobit ćemo nešto novo od Bend Studija i sve pet, nek su nešto naučili na ovoj igri da sljedeća bude još bolja.
- Uređivano
Pitanje po kojoj cijeni su prodani Days Gone i GoT da bi dosegli 8 milijuna komada ;-)
Days Gone je relativno rano bio po saleovima i to po dosta niskoj cijeni, a Tsushima i dalje drži cijenu, što na rabljenom tržištu, što u dućanima.
Days Gone je BESPLATAN za sve koji imaju PS+, GoT je dobio reizdanje koje se prodaje i dalje jako dobro za 400 kn.
Nije sve crno - bijelo kada govorimo o brojevima.
- Uređivano
Zatvorili i kaj sad.
Odavno se zna ko vodi Sony i kakva je politika, od preseljenja u SAD.
Samo pare pare pare.
Ti menađeri gledaju šablonski, samo ocjene i uspjeh.
To što su školovani nemora nužno značiti inteligenciju. Naprotiv, mnogi visoko obrazovani neznaju očistiti wc nakon nužde i zamijeniti vrećicu usisavača.
Previše takvih poznajem.
Isti k kao političari, milijuni na računu, odjelo za 25 soma, kosa neoprana, zubi žuti upitnog zadaha, nokti neporezani...
Realno, kog boli kita i za jednu i za drugu igru. Imaih na lageru ko pljeve za preći.
yakuza_stinger Realno, kog boli kita...
...taj za Days Gone i Tzeshimu ne pita.