chono Ako si vec stavio moje ime i moj topic, otkrij imena, iako znamo da su tu brijac, renda i ekipa.
Tko hoće neka se javi, ali nema tu neke zavjere niti koordiniranih napada "ekipe". Meni je ovo svojevrsna validacija da nisam lud i ne umišljam, a iskreno, zazivao si da stavim screenshot, jer kad bih te i relativno pristojno upozorio, izgovorio bi mi svašta i kao nikad nije do tebe. Znam već točno prepoznati kad te prebaci, a očito vide i drugi. A kao što si i sam napisao, možda ti nekad stvarno nije namjera (što iskreno ne vjerujem konkretno u ovom postu), ali stekao si reputaciju i jbg.
Netko je već napisao, ali i ja volim čitat tvoje postove i osvrte u situacijama kad ne ideš u razmjenu suprotnih mišljenja. Ne serem. Naposlijetku nakon svega onoga prije sam i agitirao da te vratimo na forum i ako gledam iz nekog interesa po broju postova i aktivnošću koju povlačiš, ovo je dobro po forum u kontekstu impresija. Ali nije zdravo, kako po forum na duže staze, tako ni po tebe. Postoji zdrava aktivnost, a postoji i toksično. Najbolje od svega, što se tiče forumskog karaktera mi čak nismo ni toliko različiti, ja sam se nadrobio pizdarija i kolutalo se očima, ali naučio sam češće nego ti stat ili zaustavit neki post na polovici.
Kako je čini mi se Zero napisao u drugoj temi, nije ovo sad neki ogroman problem i mislim da forum nebi bio isti bez tebe, ali iskreno raspizdilo me, mislim da nije greška što sam stavio sliku i ako ništa drugo nadam se da će ovo rezultirat da me se više ne spominje na osobnoj razini. A znaju i drugi koji su problematični ili su nekad bili problematični. Uvijek sam fer i korektan, uvijek su išli prije PM-ovi itd dok bi neki drugi modovi na nekim drugim forumima već podijeliti par banova i permabanova, ali jbm valjda postoje neke granice.