Isto se slažem.

Vrijedilo ga je odigrat i jako je dobra igra, ali nije mi Goty materijal.

Returnal, Ratchet i Guardiansi su također oke igre koje je šteta propustit, ali da su izašli ove godine, nijedna od njih 4 vjerojatno nebi bile u ikakvim nominacijama za igru godine, bar ak se mene pita.

Nevažno sad, ova godina će sve nadoknadit.

8 dana kasnije

Najbolja igra koja nije izasla: God of War Ragnarock i Horizon ispred Elden Ring, to ko da je moja sestra pravila ranking 🤣 🤣 🤣

U tom slučaju, pohvale za tvoju sestru.

Poselami je od mene

Tuhy

RE village sam odigrao samo demo i oduševio me...tri tvoje navedene nisam još igrao ali prema gameplayu bih rekao da su tu negdje sve 4...i kako je kolega gore naveo onaj psyhonauts 2 bi isto bio u top 5.

Realno su sve igre dobre...i sve ih treba odigrati.

Igra godine je Automata jer ju svake godine bar jednom pređem!

Raziel to je stvar ukusa, ne ulazim u odabir ali po svim parametrima ER osvaja Goty 2022, i to bez konkurencije, vidjet ces. Jedino nece osvojiti ako bude bilo problema sto se tice multiplayera i ljudi se budu zalili, jer beta test ima dosta toga za popraviti, ali sam trailer ima vise pregleda nego svi ostali traileri skupa, i to puno govori. Ja sam uvjeren ako From sredi tih par stvari, osvaja opet Goty.

Gipsyking
          Kad bi bar i ja mogao zamijenit osnovne matematičke sposobnosti za dar predviđanja budućnosti.

sanzo nje predvidanje buducnosti, jednostavno tipujem na njega jer kad god From napravi igru ona se bori za goty, barem od PS3 pa na dalje. Nekome ce Soulslike biti dosadni i uvijek isti, ne moramo svi igrati iste igre, meni se svidaju

Gipsyking ER osvaja Goty 2022, i to bez konkurencije

S obzirom da nece biti nove Zelde ove godine, sto je sve izvjesnije, da, i nema neke konkurencije...

maverick Pa zato predvidam tako nesto. Jednostavno hype je toliko veliki da i na prezentaciji trailera sami organizatori su jedva cekali da vide igru, toliko se je o njoj pricalo da bi me cudilo da ne osvoji. Naravno uslov je da nema vecih problema sto se tice combat-system i multiplayer jer jako veliki broj igraca igra pvp jos od Dark Souls 1 i bas multiplayer je razlog zbog kojega te igre traju tako dugo i imas konstantno streamove, duels i slicne stvari. I cak da im oduzmes multiplayer opet imas PvE koji je toliko raznovrsan da ga mozes igrati godinama bez da ti dosadi. Ragnarock i Horizon se jednostavno ne mogu mjeriti u tome sa Soulsima

Gipsyking ma cak i da ne osvoji goty s obzirom da je ta smotra ionak nakarada, za fenove ce biti goty, sto je bitnije u svakom pogledu.
                Ja imam jos jednog konja tj kobilu za utrku zvanu Bayonetta 3.
                No uz sve receno, moja najiscekivanija igra godine je nastavak maestralnog beat 'em up gema zvanog River City Girls.

maverick River city robetina samo takva, uz SoR4 najjaci beat em up bez jebemti. Nadam se i da ninje kornjace nece razocarat.

Gipsyking a gledaj meni je njihova igra Kunio-kun no Nekketsu Soccer League sa NES-a iz 1993. jedna od najdrazih igara ikada, a Mighty Final Fight, koji slici River City Girls, najdraza beat 'em up igra svih vremena, takodjer izasla 1993. godine za NES, tako da mene veze nostalgija i ljubav prema 8bit erom za ovaj studio i njihov River City serijal koji je s Girls inacicom zasjeo opet na tron beat 'em up zanra, naravno za mene.

DarkPunisher imaj ove godine na radaru i TMNT Shredder's Revenge, ako vec nemas. Polazem velike nade u taj beat 'em up.

Edit. Sad vidim da si ih spomenio.

E da mi je ovo rare izdanje

Ili ovo

Malo mi je žao što mnogi nisu igrali In Sound Mind. Osobno bih ga istaknuo kao značajno dobru horor igru s obzirom da je došao bez pompe i pokazao raznolikost i pisanje rijetko viđeno u 1st person hororima u posljednje vrijeme. Zajedno s Village mi je jedna od dražih igara u žanru prošle godine.