wooddiebone Guardians of the Galaxy Halo Infinite Ratchet and Clank Rift Apart Forza Horizon 5 Deathloop Kad ovak popišem, izgleda da godina nije bila tak loša kak sam cjelo vrijeme mislio da je.
Miro Ajmoooo Resident Evil Village Ender Lilies: Quietus of the Knight A Short Hike Forza 5 Super Mario Bowser’s Fury
HideooKoojima Picek Nebi bilo loše da editiraš post i ubacio više manje sve igre iz 2021 da se ljudi mogu odlučiti 😅
wooddiebone @Fenix @Picek Jel znamo kako funkcionira bodovanje? Pošto svi imaju neki svoj poredak i neke igre se ne pojavljuju na listama nekih članova, nije mi baš jasno kako ste mislili bodovati svaku igru.
Flipper Picek Navedite igre jedne ispod druge s tim da prva navedena dobiva 5 bodova, zadnja (peta) navedena dobiva 1 bod. wooddiebone
bosscorelli Mass Effect Legendary Edition Samo sam to odigrao a da je izaslo u 2021 i da sam zadovoljan sa igrom, pa ak se racuna ok, ak ne , ne.
Frank Guardians of the Galaxy It Takes Two Tales of Arise Resident Evil Village Kena: Bridge of Spirits
milicevic87 Ja sam tek u listopadu 2021. nabavio ps5, a odigrao sam do sad na njemu tri igre, i to one koje su izašle 2020. 😅
Picek Ostala su još dva dana da date glasove za svoje favorite. Jedna mala nadopuna pravila bodovanja - oni koji nominiraju manje od 5 igara bodovanje će se vršiti na način da najbolja igra dobije 5 bodova, a ne npr. ako ste naveli 3 igre da najbolja dobije 3 boda, da ne bi bilo zabune 😀
maverick Metroid Dread SMT V Evo i Halo Infonite nek bude na trecem mjestu, iako bih rekao da su samo prva dva mjesta ocita, a na trece sam moga staviti i neku drugu, ove godine odigranu, igru, kao Resi 8 npr, ali nema boga da nagradim stagnaciju.