Kako naslov kaže, biramo najbolju igru 2021.godine po izboru forumaša aka GoTY 2021. Predložite vaših pet najboljih igara koje su izašle u 2021.godini i koje ste, naravno, igrali ili odigrali. Navedite igre jedne ispod druge s tim da prva navedena dobiva 5 bodova, zadnja (peta) navedena dobiva 1 bod. Svoje priedloge možete dati do nedjelje 09.01. I u ponedjeljak 10.01. Slijedi proglašenje GoTY.

Moji kandidati:
WRC 10
Final Fantasy XIV Endwalker
Resident Evil Village
Tales of Arise
Ratchet & Clank Rift Apart

Kaj nismo to radili ovih dana??

renda Pa vidiš da sad tek Novu čestita, tek je izašao iz kokainske groznice.

Bio sam na putu za Novu godinu, tek danas sam došao doma i k sebi 😂 Uglavnom, ovaj odabir organiziran je uz amenovanje admina i nije vezan za glasovanje putem portala 😉

Ali opet nam na isto dodje, cemu dva puta da odabiremo? Ma ko hoce nek roka u biti

Uglavnom, ljudi koji glasuju na portalu, odnosno portalska zajednica je puno masovnija i nadmoćnija od ove na forumu te je ideja da forumaši izaberu svoj GoTY.

renda ne kužim zašto uopće imaš potrebu negativno (ili bilo kako drugačije) komentirat. Ako ne želiš sudjelovati, zaobiđi.

Ideja za temu je bila Picekova još uoči FFA Awardsa, pa smo se dogovorili da ćemo ovako. Ovaj izbor je neposredniji za forumaše, čiji glasovi na portalu su već višestruko pregaženi čitateljima. Pa tko želi, neka se pridruži. Ovo će biti posebna kategorija koju ćemo također izdvojiti na portalu.

Od mene:

5 - It Takes Two
        4 - Deathloop
        3- Hitman 3
        2 - Ratchet
        1 - Valheim

EDIT: Svaki daljnji komentar koji nije glasovanje bit će obrisan

1. It Takes Two
        2. Ratchet & Clank: Rift Apart
        3. Guardians of the Galaxy
        4. Resident Evil Village
        5. Deathloop
        1. Guardians of the Galaxy
        2. Halo Infinite
        3. Ratchet and Clank Rift Apart
        4. Forza Horizon 5
        5. Deathloop

Kad ovak popišem, izgleda da godina nije bila tak loša kak sam cjelo vrijeme mislio da je.

1. Returnal
        2. Deathloop
        3. Guardians of the Galaxy
        4. Ratchet and Clank Rift Apart
        5. Halo Infinite

1.Psychonauts 2
        2.Forza Horizon 5
        3.Halo Infinite

Ajmoooo

1. Resident Evil Village
        2. Ender Lilies: Quietus of the Knight
        3. A Short Hike
        4. Forza 5
        5. Super Mario Bowser’s Fury
        1. It Takes Two
        2. Guardians of the Galaxy
        3. Resident Evil Village
        4. Chivalry II
        5. Kena: Bridge of Spirits

@Fenix @Picek
        Jel znamo kako funkcionira bodovanje?
        Pošto svi imaju neki svoj poredak i neke igre se ne pojavljuju na listama nekih članova, nije mi baš jasno kako ste mislili bodovati svaku igru.

Picek Navedite igre jedne ispod druge s tim da prva navedena dobiva 5 bodova, zadnja (peta) navedena dobiva 1 bod.

wooddiebone

A klasik ja. Ne čitam pa pitam.

Hvala na podsjetniku.

1. Mass Effect Legendary Edition
            Samo sam to odigrao a da je izaslo u 2021 i da sam zadovoljan sa igrom, pa ak se racuna ok, ak ne , ne.
          1. Guardians of the Galaxy
          2. It Takes Two
          3. Tales of Arise
          4. Resident Evil Village
          5. Kena: Bridge of Spirits