Fenix Kojim igrama se najviše veselite u Novoj godini? Zanimaju me najiščekivanije po žanrovima, bonus bodovi za manje poznate naslove. Kod mene Starfield, GT7, Dying Light 2, Ark 2, ARC Raiders, UFL, Midnight Suns...
Torla Fenix Starfield, GT7, Dying Light 2, Ark 2, ARC Raiders, UFL, Midnight Suns A koliko ćeš ih zaista i igrati.... (sry, moro sam malo)
Tzereen Nemrem ne reć velika tri - Horizon, GoW i Elden Ring. Ali evo i manjih - Scorn, Midnight Suns, Lost Ark, Stray, Forspoken, A Plague Tale: Requiem, Ghostwire Tokyo, Destiny 2: Witch Queen.
prayer foggy Okrutan si. Ali to me pali. Ovaj put ću zažmiriti, sljedeći put nećeš imati kako skidati igre sa Novog Zelanda.
renda Sifu A Plague Tale: Requiem Gow R Horizon Elden Ring Evil West Ghostwire Tokyo Hogwarts Legacy Little Devil Inside Stray System Shock Cyberpunk 2077
foggy ThaUrban Samo Horizon. Ček, jel tebe ne zanima jedno 1200 naslova za koje nitko nikad neće čut, a to su oni 30min platina naslovi? 😃
Miro Najocekivanija igra je Sea of Stars Onda ide ostalo Elden Ring Destiny 2 The Witch Queen Hogwarts Legacy Nekako sumnjan da ce Zelda Botw 2 ove godine pa se ne zelin ponadati, ali ako potvrde da dolazi ove godine onda je to naslov kojeg najvise zelim. I da ako izade Zelda ove godine opet ce biti anal rape Horizonu ko i kod prvog dijela
Flipper Cyberpunk 2077 next-gen God of War Ragnarok Dying Light 2 S.T.A.L.K.E.R 2 Redfall (Arkane Xbox exclusive) Hogwarts Legacy Nightingale Suicide Squad: Kill the Justice League Horizon Forbidden West The Division 2 DLC nadam se
fensisuperstar Flipper Cyberpunk 2077 next-gen Flipper koji si ti car. Boli tebe kurac što Mađarska nema more a ima mornaricu. Od day one samo govori da hoće taj jebeni Cyberpunk next-gen. Nije bitno što je krš, što će biti krš. On je kupio igru i DOK NE UBACI TAJ NEXT GEN ON NE ODUSTAJE! Da smo u nekom DNDu čoek bi bio Paladin nad Paladinima, nikad ne odustaje od svog cilja, nitko ga ne može pokvarit! Kakav čoek btj
densetsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel Bayonetta 3 Elden Ring Horizon II: Forbidden West Senua's Saga: Hellblade II A Plague Tale: Requiem Stray
Flipper densetsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel Senua's Sage: Hellblade II Stray Hebate, na ovo sam i zaboravio. Ne znam je li Alan Wake 2 izlazi ove godine, ali ako da, i njega stavljam na listu. A Starfield nisam ni spomenuo. Ako ne bude odgoda, ova 2022. će biti jedna od najboljih ikada.
maverick densetsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel Bayonetta 3 Elden Ring densetsu Horizon II: Forbidden West Senua's Saga: Hellblade II A Plague Tale: Requiem Stray
densetsu Flipper Alan Wake 2 izlazi 2023. Ja bih još nadodao Metroid Prime 4, ali sumnjam da će izići ove godine.