Što ti se sviđa kod FFA foruma / portala, a što bi promjenio da imaš mogćunost?
Posljednjih mjeseci je bilo puno pozitivnih pomaka, u komunikaciji i odnosima među forumašima. Svakom može biti drago vidjeti da je FFA izrastao u odličan gaming community, po meni bez iznimke najbolji na ovim prostorima. I iako izgleda da je to došlo lagano, iza toga stoji rad, rad i rad. Cijelo društvo koje stoji iza FFA se toliko trudi oko portala, foruma i drugih elemenata poput tehnologije, nadogradnji, servera, storagea i sl.
Iako vjerujem da su sad svi već pomalo umorni, rade impresivan posao koji će u budućnosti pokazati još bolje rezultate.
Mislim da ne treba ništa mijenjati i da treba sve prepustiti da se razvija prirodnim tokom. Bezobrazne kretene i prevarante treba odmah izbaciti iz zajednice, a sve druge pustiti da se osjećaju dobrodošlo i uključeno, od prvog dana. Fico bi trebao manje glumiti policajca i to pod zadnje i čini, a kad netko malo zabrije i buba po svom, vidimo di smo pretjerali i idemo to riješiti razgovorom. PS2 Master, Maverick, Miro, Chono, sam Fico, gomila drugih, pa i ja… svi pretjeramo jer smo tvrdoglavi šupci, ali mislim da se sve riješi uz malo dobre volje. Manje banova, a više stvaranja zajednice. Jasno je da i on ima osobne preference među članovima, kao i svi mi, ali on bi trebao biti indiferentniji i manje svadljiv. Čak sam vidio da se pod zadnje toliko ne prigovara zbog offtopica i to je odlično, jer se kao i u razgovoru, teme pokrenu u svim različitim smjerovima.
Super community nastao na dobrim temeljima, tko bi poželio više?