FFA Ružno pače Igra koja je izašla u očajnom stanju, a do kraja godine se pretvorila u prekrasnog labuda. Dopuštena je nominacija naslova iz prošlih godina, ali je ove godine dovršila zaokret. Nominiraj (svojim prijedlogom ili ostavljanjem ➕ reakcije na tuđem) u svim kategorijama i osvoji PSN bon od 150 kuna ili Steam gift karticu od 20 eura Nominacije su otvorene do 30. 12. u 23:59
fare AC Valhalla, iako mi se jako svidjela i u prvoj verziji sada je dosta stabilnija, i jos su dodali dosta dodatnog kontenta
Picek Definitivno AC Valhalla, usrali su igru ubacivanjem Mastery Challenga jer su napravili game breaking bug gdje se nije mogao nastaviti MSQ u Siege of Paris DLC-u no kasnije su to sve popravili, uključujuči i frame rate dropove.
doktor-_-soso Days Gone iskreno,procitao sam puno komentara da je kao losa cim je izasla,ali ja sam ju odigrao ove godine i stvarno mi se jako sviđa,od grafike,mehanike sve do priče
LeftY Cyberpunk - prosle godine smeće žešće, a ove godine najprodavanija igra Steam Wintear Salea. Igra i dalje nije idealna, ali u kakvom stanju je bila prošle godine, i u kakvo stanje se pretvara je razlika nebo i zemlja!
StarFox_N Days Gone. Kritika ju je pokopala. Bilo je nekih tehničkih poteškoća koje su ispravili i dodali PS5 patch. Na kraju je ipak ispalo da je Days Gone pozitivno iskustvo.
Fenix Što se tiče Days Gonea, vidim da ga predlažete, ali igra je iz 2019. i realno je bila relativno dobro ispolirana. Ni blizu toga da je se smatra tehničkim kršem. Eventualno može imati smisla za PC verziju, tu nisam siguran kakva je situacija.
jopa renda iskupila se prije 2-3 god . Po meni Halo Infinite spada u kategoriju iako je izašao ove godine