Booster doza (igra godine)

• Igra koja ne mora nužno biti najbolja po svim ustaljenim elementima, ali vam je obilježila godinu.
  • Nominiraj (svojim prijedlogom ili ostavljanjem ➕ reakcije na tuđem) u svim kategorijama i osvoji PSN bon od 150 kuna ili Steam gift karticu od 20 eura
  • Nominacije su otvorene do 30. 12. u 23:59

NieR Re[in]carnation za mobitel 🤣🤣

Super da više nema govance reakcija! 🤣
    Recite kaj oćete, ali baš (mi) paše u ovu kategoriju nominacija.

Tzereen bravo, to je i smisao da nevedeš sebi najbolju igru.

Nominiram It Takes Two

Marvel's Guardians of the Galaxy

Uvjerljivo Hitman 3. Za mene igra rastavlja sve što je izašlo ove godine. Općenito underrated nitko je ni ne spominje po awardsima na internetu, a na FFA nije ni bila recenzirana pa malo tko i priča na forumu.
      U moru gluposti koju nam servira gaming industrija ioi je napravio čudo i proizvod kao pravi love letter svim Hitman I stealth fanovima. Masterclass u level I game designu, tehnički ispolirano do zadnjeg detalja bez obzira na generaciju konzola i prava podrška i komunikacija s igračima (nedavno najavljena i year 2 iako rade na Bondu). Poseban plus je uključivanje i prošlih igara iz trilogije ako ste ih kupili.

Može li neka zasebna tema da možemo pričat o svim igrama ove godine? Prebacite/uklonite ovaj post.

Vrlo rado bih kao ogroman Far Cry fan želio reći Far Cry 6, međutim Returnal...je Returnal. Fenomenalan!

Ninja Gaiden Master Collection

Nema te nove igre koja može tatu Ryua skinut 🤩

disco elysium - the final cut

Resident Evil Village

Nominiram Spider man Miles Morales.
      Znam da nije igra izasla 2021. ali je stvarno jedna od boljih story mod igrica i preporucujem ju svima.