Gledam malo sve ove aplikacije i online trgovine i pogubljen sam. Dajte ovdje svoja iskustva s online kupovanjem odjeće. Trgovine, aplikacije, marke, cake...

Fenix

Zadnje sto san uzima bilo je about you i cropp

Sve proslo kako triba.

Prije toga konstanstno san kupova na sport directu ali on je uk pa sad mi se ne zajebava sa carinom

Miro Prije toga konstanstno san kupova na sport directu ali on je uk pa sad mi se ne zajebava sa carinom

Kupi iz slovenskog.

Miro ovo što kaže @weky sport direct ti je u kopru najbliži što znači nema carine
      @Fenix sportdirect ti je top. tamo kad ubodeš popuste znaš platit po nekoliko puta manje cijene. ja sam ubo par tih njihovih i cipele radničke kožne sa metalinom zaštitom od dunlopa sam platio manje od 20 eura 🙂

fensisuperstar sport direct ti je u kopru najbliži što znači nema carine

Tebi. Nama purgerima je u Brežicama. 🙈

Te Dunlop sam i ja uzeo prije nekoliko godina. Eto ih.

About You je stvarno funkcionirao ok, 80% stvari koje sam uzeo su mi odmah ispale ok, a ove ostale sam vratio i dobio povrat novca u roku 15 dana. Nemam zamjerke ni malo, a i ponuda je korektna.

Zalando. Kad su popusti, puno su veći nego na AY. Plus AY su počeli *rat jer kad daju popust, onda ne vrijedi kod s dodatnim popustima. Iz Zalanda sam naručio cipele, sve proslo izuzetno dobro. Kad ti pošiljka dođe i nesto ti se ne sviđa ili ne paše, samo okreneš vrecicu ma drugu stranu, zalijepiš priloženom trakom i staviš naljepnicu za povrat. Treba prijaviti on-line povrat i to je to.

Samo Hrelja.

weky Te Dunlop sam i ja uzeo prije nekoliko godina. Eto ih.

jedino što ti može sjebat nogu dok ih nosiš je ak ti padne nokia 3310 na nogu

Naručio s Asosa na kraju nekakve traperice i majicu, super mi je što ubaciš svoje mjere pa ti preporuča što ti može stajati, a što ne. Bit će recenzija.

Meni cura naručuje s About You i Zalando. Svako toliko ju mogu vidjet kak prebire po tim sajtovima i vidim da tu i tamo dođe koji paket. I koliko vidim, što je htjela (od veličine i kvalitete) to je i dobila i zadovoljna je.

Mi frendu naručili poklon za rođendan, dvije majice, s approved stranice.

Toliko muke prolazim da mi se sere od njih.
            Prvo čekali mjesec dana. Da ih nisam zvao 100 puta još bi čekali.
            Jednu poslali krivu veličinu, drugu ja krivo naručio.

I sada procedura oko vraćanja i zamjene traje već 10 dana, nemam nikakav odgovor.

Piše da se kod zamjene ne naplaćuje povrat, kurir mi naplati 35kn.

Ma užas.

Moram samo saznati u koji dućan se mogu javiti, pa idem tamo đonom.

Skužio sam da u Hrvatskoj samo to prolazi.

Inače nikad ne kupujem robu preko weba jer sve što kupim, želim probati prije kupovine. Jedina stvar koju kupujem preko weba su tenisice za trčanje i to samo Nike br.47 jer to mogu kupiti bez da probam. Sve ostalo ništa. Kako živim u Zagrebu, dovoljno je veliki izbor svega i svačega po shopping centrima i po gradu da mogu probat i kupiti.

Slažem se sa Picekom u vezi odjeće! Ni ja nebih nikad kupovao ali ni obuću i to preko weba jer to ipak treba probat na sebi prije kupnje. Može se dogodit da nije to tako kao na slici, što se prvenstveno odjeće tiće iako izabereš pravi broj i tak a na kraju ne svidi ti se pa onda kaj sad? Nastanu problemi sa vračanjem i na kraju opet moraš posjeit trgovinu uživo ak postoji.

Ma ja ako nešto ne volim onda su to shopping centri i kupovanje odjeće općenito, a žena to više ne želi odrađivat za mene. Ako ovo upali i budu odgovarale veličine, miran sam zasvagda.

A problem je što meni izgleda da svatko kao da ima svoje mjerne jedinice. Nerijetko mi se desi da isti brojevi od različitih modela ( da ne govorim proizvođača ) totalno drugačije sjedaju na tebe jedan od drugoga. Faliješ li broj online, imaš puno više zajebancije od posjeta shopping centara. Uobičajeno ćeš to riješit sa "ma bit će to dobro na deblje čarape" ili "nisu rukavi toliko dugi".

Zamjena broja fakat nije problem.
            U krajnjem slučaju, ako imaš para, a vidio si nešto na akciji, uzmeš broj koji inače nosiš, broj manji i broj veći. Dođu sva 3, onaj koji ti paše zadržiš, a ostale vratiš. Nema zezancije ni s novcima ni s povratom ni s plaćanjem troškova.