StarFox_N Svi ti problemi sta imas ja sam imao prvi 2 tjedna , sad kad su izpatchirali igru radi kao podmazana . Nema errora , frame stabilan , hitreg dobar znaci igra je u duplo boljem stanju nego prije misec dana

pravednik
    Igra i dalje ima ozbiljan rubberbanding i nevjerojatno je da se to vuče još od BF3 na launchu igre.

Nije smooth igra, iako je frame rate stabilan, baš zbog tih problema u izvođenju i konekciji. Općenito igra nema flow kako god da okreneš.

pravednik izgleda odlično na PS5 - koje su točno postavke, nemam pojma (jer na PC-u sve postavke mi izgledaju isto lol), no u suštini radi igra u stabilnih 60 (možda sitne oscilacije između 50 i 60), jedino što zna na momente biti primjetan taj neki mikro stutter gdje npr. povratna informacija sa servera o promjeni lokacije igrača kasni desetinku sekunde pa imaš dojam da flow nije kako treba. Kod mene nije to previše izraženo (više tu i tamo, nego li non-stop), no skuži se. Meni je veći problem igrati takve igre s kontrolerom budući da sam naviknuo na miš i tipkovnicu 🙂
    Na PC-u gdje mi framerate varira između 40 i 60 bez obzira na postavke imam dojam da se "glađe izvodi" - moguće da je to većeg refresh ratea monitora i gsynca. Ono na što se teže navikavam je sama srž igre - kudikamo veće mape, kaos zbog 128 igrača te previše praznog hoda. Možda treba još vremena za navikavanje, no draže su mi bile manje mape sa 64 igrača.

Pa neki od nas nemaju 30.000kn za iskeširati za konfiguraciju. Ko tu koga jebe kada se ne čita riječi "dobar dio PC publike".

Nexus
      Kao BF veteran ovo je smece a ne BF koji kurac je ovo ?
      Jesi ti ozbiljan 😄😄???

Psiho1389 Uz takvu konfiguraciju i 100 EFPEESA sada mi je nekako još jasnije zašto je igra "štekala" u jebenim promotivnim materijalima, hahahaha.

Psiho1389 Ja sam tikvan koji nije čitao kaj pišeš i onda te prozivao da ne čitaš kaj piše. Sori. 🤣