Da da, trizan bi joj reka da prošeće  ;;)

Ali hehe nisu isti kriteriji za ovu temu i šta bi prihvatija in RL. Niiiti blizu.

Kad bi se napio.
Ne bi odbio da nisi pijan...nema šanse 

:

Pa ne bih je odbio trijezan, ali da bih radije 85% ostalih 20 puta nego ovu jednom, bih :

Ne mogu virovat da ova Rosanna vodi, iskreno meni je pri dnu liste. Preumjetno mi nekako izgleda, taman zapravo bila prirodnija od ostalih.

Je, Strahovski je dobra, i za nju sam glasovao.

Ide meni ovo moderatorstvo, umjesto da odgovorim Densetsu, editirao sam svoj odgovor u njegov post. 
Bemti mali ekran.
Sto si htio odgovoriti, electricni moderatoru? 

Ide meni ovo moderatorstvo, umjesto da odgovorim Densetsu, editirao sam svoj odgovor u njegov post. 
Bemti mali ekran.
Sto si htio odgovoriti, electricni moderatoru? 
Ajoj, zaboravio sam prebaciti odgovor. Ma rekao sam samo da sam i ja duboko razočaran što nema nekih imena, ali lajkovi su odlučili tko je na listi. Nema Eve, nema Emme Stone, Emilie, one sestre od Penelope Cruz, par onih iz retro dijela itd. 
Ali lista je još uvijek jako dobra.

Ako vam Mila Kunis pobijedi pored ovakvih zvijeri, kitu na panj svi da si odrežete.

Šta će vam..
Kaj želiš ostati jedini član sa kurcem na forumu?

Rosanna uništila.Šteta što nema Lindsey Pelas.

Ne mogu virovat da ova Rosanna vodi, iskreno meni je pri dnu liste. Preumjetno mi nekako izgleda, taman zapravo bila prirodnija od ostalih.
Stvar je u tom sivom bodyju kojeg ima na sebi, to joj taman diže ocjenu s nekakvih 8/10 na 11/10...

Imate još nepuna 3 dana za glasati, razlika između prva dva mjesta je 1 bod.
Svatko tko glasa ulazi u bubanj za izvlačenje, a član kojega izvučemo dobija jedan posjet miss FFA 2015. u subotu 26.12. u 8.

Steta, da je malo kasnije....

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Sve moje vode! :) Izuzev Rosanne.

Uff izjednačeno između Kate i Rosanne.

Ovo bi tribalo pomoć ostalima prid odluci.

Pretpostavit ću da ovakvo mučko manipuliranje dopušteno pošto je već Alison stavljana. 

nezz samo zasto na listi nema Lexy Panterre (ne mozete mi reci da vam ono twerkanje nije bilo fora)
https://www.youtube.com/watch?v=NK_e5_fKtIo

Izgleda da se sad stvarno svelo na borbu izmedju Rossane i Kate. Ja se necu zalit. Obje su za pojeb... ovaj prste polizat.