Evo sad ti meni objasni koji genijalci rade u EAu? Imali tu iko trunku mozga ? Umisto da odgodis igru za pola godine/godinu , da igra bude spremna po funkcjonalnosti i da uz to mozes odma releaseat seazonpass i skinove , oni izbace polu proizvod izgube 80% potencjalnih igraca kroz prvi misec dana i sad nemaju skoro polagodine nikakvog novog sadrzaja i igra ce im zamrit prije nego sta prodaju iti jedan skin , oni toliko zele bit uspjesni a rade sve da nebudu uspjesni . Ne da su svjesno pokazali svojoj core publici srednji prst u facu ( sa specjalistima i micanjem klasa) , nego su i tu famoznu "novu fortnite/cod" ekipu koju zele ocito pod svaku cijenu prvuc zgrozili sa igrom koja je izasla u katastrofalnom stanju . Stvarno svaka cast EA !
Mislim meni svejedno , cak bi mi bilo najdraze kad bi se EA pomirio sa tim "ok imamo svoje core-fanove njih cca. 10 miliuna radimo igru samo za njih ,necemo nikad biti kao COD po brojkama i tjt." . Iako svi znamo da se to nikad nece desit , EA ce letit za trendovima dok nepokupi tu publiki ili dok totalno nezamre BF fransiza ( a realno nismo od toga daleko , jos 1-2 komercjalna flopa i GG BF) Jos kad razmislis sve ovo sta je sad u nekom trendu , Battleroyal/ogromne mape,puno igraca ili "realisticni" shooteri su slicniji bili Battlefieldu nego CallofDutyu a Battlefield je jedini koji nije to znao napravi 🤣