Deluxe kupljen.

Fetty

A sad ce misliti da san ukra karticu pa švercan a ja sirotinja provuka na diners. Kad uziman bonove uzmen ovako pa san miran duze vrime sad ce i mozda cod pa mi plus istice pa black friday nek stoji nece propasti

Miro Friend who preordered:

Giphy - Kate Mckinnon Flirt GIF by Saturday Night Live

Kakve brutale ove godine pa to nisu istine vise 😃

DarkPunisher

Je brutalan kraj godine

Spidermana san preskocio i AC Mirage, CoD cu uzeti samo ako neman sto drugo za igrati.

A jos na Switchu

A uf

chono igru je kompletno financirao Epic tako da neće to na Steam vjerojatno nikada.

Ne mogu vjerovati da ste sumnjali u Remedy. Još manje da je za igru bio gotovo nikakav hype. A vidjelo se odmah da valja. Ajmo Alaneeeeee u nove pobjede.

Kakva je ovo godina, cudo. A tek treba izaći GOTY iz Ubisofta.

Deadwalker pa zato i kazem, preskacem.

Sto se tice performansi, kako sam i govorio 2020. , rtx 3070 je duplo jaca od PS5

89% je trenutno. Tak da gospodo, pričekajte s otvaranjem šampanjca ako ste mislili da će uletjeti vreća dukata.🤐

Deadwalker Mislim da ti vise ima smisla odigrati AWE ekspanziju za Control.

Ako se netko dobro sjeća, može nekakav recap u spoileru?

Nemam stvarno vremena igrati išta, ali za AW2 ću naći tak da mi ne dolazi u obzir igrati tu ekspanziju trenutno.

Edit: Našao sam Gamespotov tekst o tome pa ću tamo pročitati.

Jedini razlog zašto neću kupiti igru je jer je isključivo digital, to mi je baš jadno što su napravili.

Brijac Ako se netko dobro sjeća, može nekakav recap u spoileru?

Zlobnici bi rekli: imaš u Fortniteu.

Nisam baš tak dobro očekival.

Aj, jebenica, odigrat će se jednom

Flipper

Ja ako završim u mjesec dana bit ću sretan 😆

Brijac Vidim da traje oko 17h, solidno.

Javim ujutro kakva je, taman prije posla sam gotov