- Uređivano
Alan Wake 2
- Uređivano
Ako bude samo na Epic Games Store ja ću se jebat!
EDIT: majku mu jebem.
Zbog prve sam uzeo X360 tako da se veselim, iako izgleda da će se malo odmaknuti od izvornog koncepta.
Fakat ne kužim koji je problem instalirati jedan launcher, koji svaki tjedan dijeli besplatne igre, ima česte akcije i radi u pozadini kako treba, neprimjetno. Ali OK, svakome njegovo
To se traži! Stvarno puno očekujem od igre i nadam se da će biti zagonetke. Siguran sam da nas očekuje vrlo dobra igra.
Lik izgleda kao John Wick
Sviđa mi se što najavljuju veći fokus na horor. Prvi dio je bio jako manjkav po tom pitanju. To bi moralo značiti i da će neprijatelje učiniti raznovrsnijim i opakijim. Vjerujem da će zadržati mehaniku sa svjetlom i tamom.
- Uređivano
Oko priče se ništa ne zna?
Nadam se da se nastavlja na jedinicu, mislim, ne znam bi li išta drugo imalo smisla?
- Uređivano
Ne znam, nisam kopao detalje. Nadam se da će scuba diver bit i u dvici Ona WTF doza iz jedinica mora bit i u dvici. I bez baterije ništa, ni na WC.
Sada igram Control i mogu reći svakih 10 min igre se naježim , a tek AW
- Uređivano
Odigrati Control i AWE DLC.
Nastavlja se na to direktno.
Ne na priču jedinice nego Controla.
To su zapravo igre u istom svemiru.
Samo drugačijeg naziva i borbe pošto Jesse ima moći letenja, bacanja i telekineze a Alan pisanja i suzbijanja tame. Oba dva se bore protiv beštija iz astralnih područja/dimenzija.
Vjerojatno direktno.
U Controlu Alan Wake ima dugu kosu kao u ovom traileru.
Dalje neću spoilati.
- Uređivano
Koncept art.
Igra je u igrivom stanju. Novi info na jesen, odnosno ne info, nego gameplay. Prema nekim informacijama koje kruže Twitterom, dosta je nastavak mračniji i više okrenut horor atmosferi. Čini mi se da to i pokazuju nove slike.
Lajk. Volim mrak.
Jedinica je vrhunska još iz doba X360, pa remaster na PS4 i vrlo vjerojatno prva igra koju ću uzeti za PS5 ako neki JRPG ne uleti. (FF Versus XIII, Suikoden 6, The Last Remnant 2, FF8 Remake)
- Uređivano
Alan Wake II samo digitala, ali zato i cijena normalnija.