foggy buz Ja sam japanese drlog-hunter and I like it 😃 Mene je sram ako netko misli da je gamer i nije barem čuo za ove koje sam nabrojao.
buz foggy Mene je sram ako netko misli da je gamer i nije barem čuo za ove koje sam nabrojao. If this is wrong I don't wanna be right. 🤣
foggy buz Be left 😃 Šteta u svakom slučaju, ima genijalnih serijala i igara, vi kežualci samo frkčete nosevima
herc Ove goidine, najviše sati otišlo je na The Legend of Heroes: Trails to Azure. I jedva čekam da sve ponovim opet kada dođe na Steam!
PhoenixMode HideooKoojima HideooKoojima Warzone oko 1500 sati 🔥 Kako si stigao uz sve one platine koje si osvojio 😁🤭
foggy Fenix Transport Fever 2 na PC-ju. Genijalna igra buz Možda da igraš igre za koje je netko i čuo bi bilo bolje. I onda jebete mene šta ja igram haha 😃
f_i_c_o The Legend of Heroes: Trails into Reverie 115h The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV 100h Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 110h
Soul PS: Warzone Switch: Pokemon Shield Mob: DBZ Dokkan Battle Satnicu nemam pojma, a ovako od oka nemogu ni reci koju sam najvise.
sanzo Dead by Daylight oko 300 sati. Od single player igara: Trails from Zero, Trails to Azure i Monster Hunter 4U svaka po 80.
resident_evil Amater sam prema vama 😃 jbg ne igram ništa online niti neke ogromne igre. Sa Valhalom sam stao na 15h. Najviše sam igrao: Demon's Souls remake - 30h The Legend of Zelda Skyward Swords HD - isto oko 30h
densetsu Od završenih igara najviše vremena sam utrošio na Paper Mario: Color Splash i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (obje 40+ sati). Od onog što još nisam odigrao do kraja je Persona 4: Golden - trenutno na oko 55 sati (sredina 8. mjeseca u igri), a sumnjam da ću do kraja godine to dovršiti.
fensisuperstar iskreno više ne znam što sam najviše igrao ove godine u zadnje vrijeme FF14, a prije toga Path of Exile