Nešto slično bit će na FFA uskoro i neće biti invazivno, odnosno neće se manifestirati u obliku bedževa kojih ionako ima prevše (reducirat će se). Eventualno s jednim, nazovimo ga, platinastim koji bi bio kao za prestiž.

Bit će posebna sekcija u profilu s izlistanim trofejima (ne znam kako će se na kraju zvati) i jedna globalna sekcija gdje će se moći vidjeti koliko forumaša/komentatora ima koji trofej.

Velika većina njih dodjeljivat će se automatski ovisno o postovima, otvorenim temama, broju banova, upvotea, downvotea (njima se sad naveliko manipulira, više neće biti moguće) i sličnog.

Dajte ideje za neke unikatne forumaške trofeje koje bi mogli ubacit.

Trofej za najboljeg kuhara na forumu, mislim da je jasno kome ide taj trofej.

Svida mi se neki reputacijski trofej, tipa broj upvoteova korisniku. Znaci da korisnik pridonosi zajednici, ali i da ljudi cijene njegova razmisljanja i diskusije. Ne bih isao na one negativne, samo plusici

OverHypedG I sto moj imenjak jos zeli pitati ali ga je sram, a to je dal ce moc stackat te trofeje ikako, da bude prvi 😃

Lajkam ideju, a nemam nis pametno za dodat, i ja sam u fazi tiera za korisnike.

Da ne editiram, evo nadopišem:

Možda eventualno preuzeti dobre prakse s nekih stranica poput stackoverflowa i drugih, gdje korisnike prikazuju uz reputaciju, pa je tu još i vijek korisnika (kada je aktiviran, koliko dugo je aktivan), koliko je pozdan prema tim nekih stvarima (da nije često suspendiran) itd.. Dodatno, eventualno neki tieri za postove (tipa do 100 postova bronca, do 1000 srebno, do 5000 zlato, 10k platina + neke fore takve).
      Pa imamo redakcijske članove (koliko reca imaju, koliko novosti pišu, koliko su aktivni tu bla bla).
      Pa imamo regular usere (koliko tema otvaraju, i slično).

Eventualno neke nagrade u obliku promo materijala koje se dobivaju, pa da najaktivnije članove nekako i nagradimo.

Ja osobno volim titule, generic svima, a kad netko zasluzi custom, da mu se ta custom titula dodijeli.

Možda nije dio toga što se traži u ovoj temi a niti unikatno jer to slično već ima konkurencija. Nevezano uz sve navedeno možda bi FFA portal mogao ipak imati nešto slično kao npr HCL.
        Da imate neku svoju maskotu koja vam najbolje odgovara da se svi složite ili bilo koji drugi identitet foruma i da se taj trofej prvenstveno dodjeljuje naravno virtualno za sad devovima koji bi osvojili za svoju igru po našim anketama ako bi je proglasili za naj igru i po ostalim kategorijama da ih sad ne nabrajam.

Na taj naćin FFA portal bi se samim time i reklamirao po svijetu i postao ozbiljniji i uvaženiji van prostora bivše Juge. Eto to je moj prijedlog.

• aktivan član
        • zabavan član
        • helpfull član
        • elokventan član
        • zajeban član
        • gadget freak
        • kuhar
        • sladokusac
        • filmofil
        • serijofil
        • jrpgfil
        • kozojeb
        • nekužiTsuhimu
        • nekužiNieR

foggy Moraš imat IQ 12 da ne skužiš o čem se tam radi

onda ćemo uvest i trofej IQ=11 za neke 🤣

Tzereen onda ćemo uvest i trofej IQ=11 za neke 🤣

Može, evo onda imaš za sebe odma titulu 😃
            Bježim, dosta offtopica. Potvrdio si ideju s custom titulama, noice!

Kad viđo ovu temu prisjeti se da smo nekad davno birali i člana mjeseca.
            Bilo bi interesantno da početkom sljedeće godine imamo opet takvo nešto.
            Članovi bi krajem mjeseca nominirali svoje favorite nakon kojeg bi se otvorila anketa, pa bi se glasovima odabrao najbolji član.
            Najbolji član bi dobio i prigodan bedž za taj mjesec kao forumaš mjeseca, i tako svaki naredni mjesec.
            Pobjednik sa najviše glasova forumaša mjeseca bi na kraju godine bio proglašen i forumašem godine, te bi isti i u tom slučaju dobio prigodan bedž ili neki vid nagrade.

Eto jedan prijedlog koji možda podstakne pojedine forumaše da više učestvuju u raspravama, otvaraju nove teme, generalno ulažu kvalitetno vrijeme u forum itd.

Raziel e bravo, to sam tražio. Ovo se zvalo Vrućih 25. Nismo dugo imali, mogli bi ovih dana opet pokrenut

Fenix Vrućih 25

Daj nam svojih vrućih 25cm

Raziel da da...i pitanja bi se postavljala 😀😀

foggy koliko tema otvaraju

Perusona intensifies.

On topic - baci mi platinu

Platinum trofej za najbolji pussy/dick ratio.

Hm, zanimljivo 😃

Dzoker trofej

Mrgud trofej

Trol trofej

Fanboy

Prljava metalika

Mirotvorac

Član sa manje od 40 upisa

Banovani član

Clan sa 500+ upisa

Razvedeni član

Ozenjeni član

Admin timski trofej

Trophy hunter

Forumaš godine

Gejmerka

Aha, žene gejmeri dobiju automatski trofej...

Jel itko ovdje išta jebe?