Deadwalker zamisli, platiš sada grafičku po ovim cijenama 12 soma kn i igraš CP na 1440p rezoluciji u 40 fps-a.
Ne znam koliko pratiš...da cijene su užasne ali ljudi i dalje imaju računicu. Unatoč toj cijeni mnogi se kunu da grafa nikada nije bila jeftinija. Plate 12 soma i to vrate rudarenje dok se ne igraju, sve ovisi kako si posložiš.
Drugo nisu svi platili te novce, RTX 3060 ti sam prije godinu dana platio 3900 kn ( i dosta manje jer sam prodao staru grafu) i igram Cyberpunk na 75 fpsa high detalji RT off 1440p. Ali igram i sve igre sa svih platofrmi, sa tom grafom pokrivam praktički sve što gaming nudi zadnjih godinu dana a pokrivati ću sigurno još tri godine. A igre nikada jeftinije.
Deadwalker Ne znam je li čovjek veći idiot što investira u PC hardware
Brijem da sam ti objasnio, grafe mnogima idu po 0 kn na kraju unatoč ovim cijenama, ne po 0 nego su u plusu. A pokrivaju sve platofrme.
Ne treba ljude sprdati bez kompletnije slike, nisu baš svi idioti...istina ima ih ili im se jebe za novce, ima svega.
npr. citirati ću kolegu sa drugog foruma
"Moja 3060Ti - isto za 3900kn iz linksa se već 1,5x isplatila, a sada otplaćuje ženin novi Iphone "