1. Zašto ti je PSN nadimak takav kakav je? - Icek™
Mislim da mi je ovaj main acc iz 2010. Htio sam malu promjenu pa promjenio viper u slick. KTM jer ..well, obozavam KTM.
Mozda bi i promjenio u viper ako omoguće buduci da me vecina i dalje zove viper na psnu
2. Jesi li porijeklom iz Crne Gore? - Fenix
ahhh, i see what you did there. Odi pisat vijesti
3. Tits or ass ? -Dom
why not both
4. Imas li jos uvijek KTM ? :) -Nenad_87
Pareeeee frende :/
5. Gledaš li muškima u guzicu dok hodaš gradom? - Chono7
Naravno. Nemres uc u FFA team ak ne gledas guzice.
6. Kako se nosiš s pritiskom odgovornosti moderatora na forumu kao što je FFA? - Heat
Velika žrtva.
Generalno ekipa je jako dobra na FFA budući da se krenulo od izuzetno kvalitetnih članova još od librarya tako da se većina i zna jako dobro ponašat. Nakon otvaranja foruma i dalje nije bilo nekih većih problema. Jako sam zadovoljan sa zajednicom i nije mi problem moderirati.
7. zašto se još uvijek nisi registrirao na novi Reboot? -maximalni
Neću se ni registrirati. Još kad je tuhy otisao sa admin pozicije forum je počeo propadati pa zatim i Solid i ostali koji su držali to sve kako treba. Bio je potpuni kaos prije propadanja baze i smatram da je neprofesionalno onako "obrisati"/nije se mogla "spasiti"/whatever i izgubiti tisuće kvalitetnih postova i povijesti naše gaming zajednice. Smatram da imam pravo to za rec budući da sam bio jedan od top postera na tom forumu i otvorio sam hrpu tema (sve kao običan član). Sretno dalje ali ne zanimaju me više.
8. Koju igru ne bi nikako ni pokušao odigrati i zašto? -fireman
League of Legends. Igra mi se gadi od onog što sam vidio i ne želim ni probati. Same mobe me odbijaju ali ovo je posebna priča. Sam taj izgled i dizajn nemaju veze sa nicim. Pored toliko kvalitetnih i smislenih igara ne bi trosio vrijeme na tako nesto.
9. Kad ćeš pozvati Fenixa i mene na pivu? - jonnysmola
Damn, nismo dugo Ocekuj poziv uskoro
10. Koliko centimetara? - Shooter
vidi username
11. Što ti pruža najveću sreću i zadovoljstvo u životu (i zašto)? - ELECTRONICUS
Definitivno obitelj. Držim to kao najvažniju stvar u zivotu.
12.Vatrena ili hladna oružja? - Fan O'War
Vatrena.
13. Mika ili Giba? - IvanCROsemo
Dok ih ne razlikujem im still good.
14. Koji clan po tebi pise najkvalitetnije postove? - ZoNTrA
Zero.
Jedan od najboljih clanova na forumima ikad i primjer kako se "to radi". Svaki post mu je smislen i kvalitetan.
Imamo jako dobre članove i ne mogu ih sve nabrojati ali definitivno bi spomenuo Chono, Solid, Fenix, Nenad, Seph...
15. Kad bi u ovom trenutku do kraja života mogao igrati samo jednu igru, koja bi to igra bila? - Zero
Metal Gear Solid.
Ovo je igra svih vremena i sa uzitkom bi igrao samo to. Apsolutno ima sve što treba.
16. Di si bio Devedeset prve ? - adin musa JV
Pisao antirecenzije za maximalnog. :
17. Sephiroth
-Mozes li izdvojiti najdrazi zanr i pjesmu, te kratko obrazloziti svoj izbor?
Slušam metal. Skoro sve. Od heavy,trasha pa sve do death i black i razlicite podžanrove. Iron Maiden mi je definitivno najdraži bend i njih najviše poštujem. Najdražu pjesmu ne mogu odabrat trenutno ali " afraid to shoot strangers " me pogadja tocno gdje treba. Dem feels. Držim tu glazbu kao savršenstvo. Od ostalih koje bi izdvojio su : Behemoth, Vader, Pantera, Machine Head, Metallica..
-Postoji li scena u igrama koja ti uvijek iznova iznjedri suze, ukoliko da, koja i zasto?
Metal Gear serijal. Najmoćnije nešto u gamingu i ima tu hrpetina sitnica i codec razgovora koje ne mogu nabrojati.
MGS3 boss ending. Fantastična ličnost u igri i vrhunski završena priča za lika koji je toliko važan kroz citav serijal. Sama atmosfera bojišta, glazba i dijalozi. Svaka igra ima ono nešto što je uzdiže iznad ostalih i malo koja je igra na toj razini. Od novijih igara moram reći da me pošteno prodrmala i scena u MGSV na motherbase u ep 43.
The Last of Us je isto na toj razini jer uvod i kraj igre su MGS level koliko su emotivne i vrhunske.
Souls igre imaju jako dobre sidequestove koje lako promasis a kriju fantastican lore i emotivne scene.
-Koji je gaming soundtrack, prema tvom misljenju, najkompletniji i najemotivniji, zasto?
Obožavam dobar soundtrack u igri. To mi jedna od najvažnijih stvari u igri. Soundtrack je jako bitan kako bi držao samo igru, priču i atmosferu. Citav MGS serijal ima genijalne kompozicije i stvarno fantastičan soundtrack. Jedinica mi je najdraža.
Od ostalih držim da je Silent Hill 2 izuzetno moćan i emotivan. Šteta što nemamo više takvih igara.
The Last of Us ima isto top tier soundtrack koji pršti od kvalitete i emocija. Demons Souls je isto posebna priča.
-Da li si, igrajuci dugi niz godina, stekao dojam da su igre utjecale na tvoj zivotni stil i stavove, ako jesu na koji nacin?
Definitivno. Ima tu hrpa igara koje su ostavile svoje tragove ali najviše MGS. Igre koje te tjeraju na razmisljanje,potiču na istraživanje brojnih zanimljivih tema, povezuju sa ostalima.. likovi poput Solid Snakea čija čelična volja i prikaz mogu služiti kao inspiracija. Što sam stariji svaki put kad zaigram jedan MGS2 otkrijem nešto novo i zanimljivo što mogu primjeniti u vlastitom životu.
-Kako, kada i zasto se rodila ljubav prema Metal Gear serijalu?
Back in 1998/1999 (mislim da je cak US verzija). Stari i ja smo tražili kod lokalnog pirata neku igru da nije klasična akcija već "stealth" i lik kaže imam jednu genijalnu igru. Piratski diskovi imali custom print i cim sam vidio taj artwork na diskovima nisam mogao vjerovati koliko dobro izgleda. Jedva sam cekao zavrtiti igru. Palim igru i počinje introduction glazba i jednostavno mind=blown koliko je to moćno bilo i kako me prodrmalo. Nisam mogao vjerovati da igram tako nesto. Od pocetne animacije do prvog izlaska na povrsinu ispred baze znao sam da će mi biti ovo najbolja igra svih vremena. Ni sam ne znam koliko sam je puta onda odigrao i koliko puta sveukupno.
-Smatras li da su pojedina pitanja tebi upucena u ovom topicu nedostatak postovanja ili nesto drugo?
Ne doživljavam to bas previse, a i OK su pitanja. Generalno sam dobar sa svima na forumu i od bitnih osoba imam postovanje kao sto oni imaju i moje.
-Koliko si zadovoljan svojim zivotom i da li postoje stvari na koje nemas utjecaj, a zelio bi ih promijeniti?
Držim se svojih ciljeva i stavova te sam zadovoljan u životu i kakav sam kao osoba. Uvijek može biti bolje, pogotovo danas s obzirom kakva je teška situacija i život bilo posao ili nešto drugo..
-Koja je tvoja zivotna filozofija?
Ovo je prekompleksno pitanje za jedan forumski post. Onaj tko može napisati odmah svaka čast, meni bi trebalo puno više vremena i truda jer ne želim napisati bilo što. Moto mi je "who dares wins".
-Da li su internet poznanstva oblik alijenacije, opravdanje za insuficijentne sposobnosti u interakciji ili nesto drugo?
Nemam nista protiv internet poznanstva. Nikad nisam odvajao kako se ponašam na forumima ili u "stvarnosti". Zato mi je i skroz bezveze pojam "RL" kao da si na netu neka druga osoba. Sve je to isto tj tako bar treb biti.
18. Dark souls- Vatra ili Tama? - Kharnthebetrayer
Vatra.
Yes, indeed.
19. Kao moderator, kako se odnosiš prema kršenju pravila zajednice kao što je ovo 2 posta iznad moga ? - Blade
Treba znati reagirati i ocijeniti tezinu prekrsaju. Takvo krsenje pravila kao 2 posta iznad cu dopustiti.
20. Da moraš birat dal bi se prije odrekao sexa ili gaminga ???? - gusterko
Kakvo je to pitanje, pa mora se MGS serijal platinirat.
21. Da mozes provesti dan s jednom osobom na svijetu, bilo kojom te iz bilo kojeg vremena, koja bi to osoba bila i zasto? Gdje bi isli, sto bi radili, koja bi pitanja postavio? Isto pitanje i za jedan lik iz video igara da bude ipak i gaming oriented. (EDIT: Strana osoba, a ne netko blizak, da ne bi bilo zabune.) - ELECTRONICUS
Uff.. odlicno pitanje. Ima hrpa osoba ali ajmo se držati sadasnjosti i reci Bruce Dickinson iz Iron Maidena. Zivo me zanimaju sitnice i povijest "iz prve ruke" mog najdražeg benda te me zanima cijela ta priča i neka osobna pitanja te kako je upoznat legendu uzivo. To bi bilo zanimljivo.
Od gaming related volio bi upoznat Kojimu. Imali bi prevoditelja te postavljali farewell sausages na twitteru
Volio bi upoznati i Miyazakija. Držim ga kao genijalca i jednog od najboljih directora u gamingu. Živo me zanima odakle crpi inspiraciju i kako samo stvara te genijalne svijetove. Pure Art.
Od gaming likova Solid Snake.
22. Šta misliš o Sephirothovim "crtežima"? :) - persona user
Mislim da su fantastični i da covjek rastura. Svaka cast.
23. Koji te trenutak u nekoj igri najviše iživcirao i zašto? - FicoLegend
Rijetko rage quitam a i ako quitam vratim se i odradim. Ne pamtim bas te scene, zaboravim najcesce.
Ali eto recently sam poludio na MGS2 HD verziju i kontrole na DS3 koji su bazirani na DS2 verziju Substancea. Cisti kaos je bilo rjesiti jednu od zadnjih Variety VR misija. Na kraju je pala misija nekako kao i platina.
24. Da li se baviš kojim sportom/hobijem i kojim? - Torla
Te da li pratiš neki sport/sportove na TV u i ako da koji/koje?
Radim pa i nemam previse vremena, vecina toga ode na gaming i glazbu. Nekad sam svirao i gitaru.
Od sportova nista vrijedno spomena, volim tu i tamo pogledat nogomet ali ne precesto.
25. Hajduk ili Dinamo i zašto? :) - Nexus
Ništa to. Ne pratim domaci nogomet.