ElementalBrain Pa je realno svako malo možemo čitati da netko ima problema s konzolom....e sad dal je zbilja to tolko često ili eto jednostavno čitamo više o postovima gdje ljudi prijavljuju svoje probleme jer ono proizvedeno je do sad kolko ono 16 milijuna unita, kolko se u postotku njih uistinu do sad reklamiralo? Bilo bi zanimljivo vidjet tu statistiku.
Mada ono di je po meni veci problem su kontroleri, gdje imam dojam da se doslovno svaki treci reklamira po komentarima vlasnika, i to u vrlo kratkom vremenu.
Također bi me npr zanimalo, ako znamo kako u tvornici ide proizvodnja istih, ako su tu razne provjere ispravnosti i kvalitete kako npr eto nekome se izlije tekuca pasta a nekome ne?
Možda nije za usporedbu ali ne sjecam se eto kad je netko reklamirao npr graficku karticu ili npr neki samsung/iphone telefon da bi mu u kratkom vremenu imao nekih problema a da sam za to nije kriv. U biti evo zadnjih 5 godina kako radim u servisu se ne sjecam bilo koje reklamcije npr samsungovog telefona a da korisnik za to nije kriv. Tipa pad telefona ili ostecenje konektora punjenja. Imam osjecaj da su ti neki brandovi dosli gotovo do savršenstva u proizvodnji.
Tipa dal se npr sjecate da je netko kupio samsungov telefon i nije mu radio punjac nakon par dana normalnog korištenja dok je kroz par dana kontroler od ps5 poceo imati probleme s gljivom?
Imam osjecaj da sony dosta brza proizvodnju i da tu dolazi do problema i reklamacija.