TITANXIS Nemam uspomena nikakvih osobno kao igrač iz ere PS3 već kao pasivni gledatelj Uncharteda na YT i reko bih da mi je ta igra jedina lijepa uspomena iz PS3 ere. Tako zavolivši taj serijal kasnije i sam sam odigrao kolekciju remastera na PS4.
Blitz DarkPunisher tuheljski_gamer ne moze ni kokose do kokosinjca dotrat 😄 Killzone 2, bad company 2, metal gear online.
buz Najbolja mi je bila vjerojatno Uncharted 2, ali najbolje uspomene nosi definitivno Killzone 2. I Haze.
Nexus Previše njih. Stvarno vrhunska generacija koja je uspostavila serijale koje dan danas izdavači milkaju u nedostatku ideje i preuzimanja rizika.
crowizard Gta IV. Stotine i stotine sati multiplayera. Makljaze na aerodromu. Upoznavanje ljudi. Penjanje po leaderboardima u coop misijama. A nakon toga Modern Warfare 2 koji mi je najbolji cod multiplayer bia. Sniper na wasteland mapi i ajmoo.
Tuhy Killzone 2, Top Spin 4, Resistance, čak i Motorstorm, Last of Us, Vanquish, i, naravno, Ninja Gaiden 2 Previše dobrih sjećanja i previše dobrih ljudi koje se upoznalo online 🥰🥰
densetsu The Last of Us kao najbolja na konzoli te Demon's Souls i prva dva Dark Soulsa koje sam prelazio sa starim forumašima.
pravednik Killzone 2, Uncharted 2. Ratchet and Clank:Tools of Destruction, Motorstorm, Midnight Club LA,